Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

HEARTLAND:
SZEREPLŐK.
heartland1.jpg

 

 
Amber Marshall.
amber-marshall-autograph.jpg

Amber Marshall 1988. június 2.-án született Londonban, ahol ott is nőtt fel. Van egy fiú testvére. A Lester B. Pearson School-ban, majd később a The Original Kids Theatre Company-ban végzett. A Heartland című sorozat miatt költözött Albertába, Kanadába.

Karrier:

8 éves kora óta színészkedik. Első tévés szereplése a Super Rupert sorozatban volt, ahol egy Ally nevű lányt alakított. Szerepelt egy-egy epizod erejéig a Monk- A flúgos nyomozó-ban és a Doki-ban.  Szerepelt az Elrabolva: Az Elizabeth Smart sztori című mozi filmben, ahol Elizabeth-et játszotta. De legnagyobb sikerét a 2007-ben kezdődőtt Heartland című sorozat hozta meg, ahol főszerepet játszik. 

Magánélet:

2013. július 27.-én férjhez ment  Shawn Turnerhez, aki fényképész. Van egy közös farmuk, ahol rengetteg állat veszi őket körül: 5 ló, 3 macska, 2 kutya, 6 tehén, 4 csirke, 14 alpakka, 1 nyúl, 1 kakas, 1 kígyó és 9 galamb.

Érdekességek:

- képzett lovas,

- szerett a szabadban lenni,

- élvezi éjszaka a hegyi utakon valló sétálást lovakkal és kutyákkal,

- egy álma vált valóra, amikor megkapta Amy szerepét, egyszerre csinálhassa azt amit mindig is szeretett, a színészkedés és a lovaglás,

- saját magazinja van: Amber Marshall Life & Style

- és saját ékszer kollekciója: Amber Marshall Jewellry Collection.

Díjak:

2013-ban elnyerte a Fan Choice Awards díjat és a Canadian Screen Awards díjat is. 

 

 amberwebold.jpg

 

Michelle Morgan.
michelle-morgan-0701.jpg

Michelle a negyedik a hat gyerekes chilei-kanadai Morgan caládban. Calgaryban szülletett 1981 július 6-án. Majd később Torontóba és Vancouverbe költöztek. Színházi és klasszikus irodalmat tanult a Torontói Egyetemen. Első hivatásos színészi munkáját a brit Shady Buisness c. komédiában kapta. Szerepelt a 2007-es Lauren Brooke könyvei alapján készült CBC sorozatban, a Heartland-ben. Lou Flemming karakterét játszotta, a tékozló lányt, aki, miután ésesanyja meghal, visszaköltözik New York-ból Heartland-be.

A vásznon a Holtak Naplójának egyik főszerepével debütált szintén 2007-ben.
A film jól szerepelt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, majd 2008 tavaszán a mozikban. Számos elismerést kapott többek között a Rolling Stone magazintól, az Economist-tól és a Fangoriától.
Egy rövid, de jelentős szerepet kapott a Csillagkapu: Atlantisz c. sorozatban, vendégszereplő volt az "The L Word" c. leszbikus nőkről szóló sorozatban, illetve a 2006-os The Smart Woman Survival Guide-ban.
Szerepelt még a Laugh Sabbath c. altrnatív komédiában, ahol eggyütt dolgozott Chris Locke-val és Nathan Fielder-vel.
Szeret főzni. Szenvedélye minden deszkás sport, úgymint a snowboard, vagy a szörfözés Közép- és Dél-Amerika partjain.
Michelle szerepet vállalt a női menhelyek megsegítésében Kanada szerte.
Ő találta ki a "Be-Heard" elnevezéső karakterfejlesztő tréninget a nők számára.
Reméli, hogy egy nap együtt dolgozhat valamelyik példaképével, Tim Burton-vel, Wed Anderson-val, vagy Michel Gondy-val.


 

 

 

 

 

 

Jessica Amlee.
jessica-amlee-112814487284209709.jpg

Jessica Amlee 1994 július 17-én született Kanadában.Szülővárosában,Maple Ridgben él szüleivel és bátyjával.Nagyapja a nemzetközileg elismert jazz szaxofonos PJ Perry.Jessica szeret táncolni,sportolni,imád a barátaival és családjával lenni.
Karrier.
2001-ben kezdte el a karrierjét a Mysterious Ways egyik részében Annie Owen karakterében, A The Outer Limits című epizód egyik részében újra láthattuk Young Lorelle szerepében. A Dark Angelben, Smallville  látthattuk még 2001-ben.
2002-ben a They filmben Young Julia szerepében, ezen kívűl még három epizód részében.
2003-ban látthattuk még kettő sorozatban a The Twilight Zone-ban és a Stephen King‘s The Dead Zone-ban és még egy mozi filmben láthattuk.
2004-ben a Stargate: Atlantis-ban, a The Love Crimes of Gillian Guessban, Urban Rush-ban és még három filmben láthattuk Jessica-t.  
2005-ben 1 filmmel  ajándékozott meg minket Jessie, amely a Eve and the Fire Horse nevet viseli. 
2006-ban a The Collectorban, az Absolute Zeroban, a Firestorm: Last Stand at Yellowstone és a Last Chance Cafeban szerepelt.
2007-ben megkapta Mallory Wells szerepét a Heartland sorozatban,melyet Lauren Brooke sikeres regénye alapján készítettek.Külön érdekesség,hogy a könyvsorozatban nincs benne Jessica karaktere. Azon kívűl a Juliana and the Medicine Fish filmben és a Beneath filmben szerepelt.

2008-ban a Left Coast-ban látthattuk.

2009-ben a Living Out Loud-ban szerepelt.

2014-ben a No Actors Allowe-ben láthattuk.

2015-ben a Kidnapped: The Hannah Anderson Storyban nézhettük.


 

 

 

Nathaniel Arcand.
Színész.
dsc_0084_nathanielarcand-e1291849133100.jpg

Chriss Potter:
chrisspotter.jpg

Három testvér közül ő a legidõsebb. Édesanyja (Judith Potter, énekes) révén szeretett bele a színház világába, míg apja (Ron Potter), aki akkoriban profi focista volt, megszerettette vele a sportokat, mint a hokit, baseball-t és a labdarúgást. Londonban nőtt fel. Jelenleg Georgetown, Ontario, Kanadában él feleségével és négy gyermekével, Gray, Jessie, Quinn és Clair Potter-rel.

Karrier

A középiskolában több darabban is fellépett, de még ekkor sem határozta el, hogy színészi pályára lép. Egyik fellépése alkalmával fedezte fel Martha Henry, akinek köszönhetően a következő évben már a CBS csatorna sikersorozatában kapott szerepet. A csatorna számos sorozatában kapott szerepet, a sikert azonban a Kung-Fu: A legenda folytatódik című sorozat hozta meg számára.

Több népszerű sorozatban is szerepelhetett, a 90-es években az X-Men-ben, a Kung-Fu: A legenda folytatódikban és a Silk Stalkings-ben. Az évezred elején a Queer as Folk-ban és a Wild Card-ban, míg napjainkban a Heartland-ben és a The Good Witch-ben.

Graham Wardle:

Karrier

Legelső szerepét 1998-ban kapta  Sentinel - Az őrszem cimű sorozatban, ahol egy epizód erejéig  Young Aaron karakterét alakitotta.  Szintén egy epizódig alakitotta Bif-t a The New Addams Family sorozatban. 2000-ben megkapta első filmes szerepét a Tavaszi bezsongás cimű filmben. 2001-ben újabb sorozatban, a Végtelen határokban tűnt fel. 
Három év szünet után 2004-ben a Life As We Know It sorozatban kapott egy epizód szerepet.
2005-ben Robert Yorke Hyde szerepét kapta meg a Halálos nyakék cimű filmben.
2007-ben Gabe Foley-t alakitotta a Nők hálójában. Szintén ebben az évben megkapta 
Seth Corbin szerepét a Csapás az égből cimű filmben
2008-ban Danny McKabb-ot játszzotta a That One Night-ban. 2009-ben a Yesterday cimű filmben kapott szerepet. 2010-ben a Heartland sorozat egy különleges karácsonyi filmjében játszotta Ty-t.

2007 óta alakitja Ty Borden szerepét a Heartland-ben, amely Lauren Brooke könyvei alapján készült.
2012-ben a Mon Ami-ban volt látható 
Hardware Store Jerkként.
2013-ban szerepelt még a Grave Halloween filmben is.

 


Kerry James.
kerry_james.jpg

Kerry James életrajza

Korai évek
Kerry James Horn 1986. augusztus 2.-án látta meg a napvilágot, Saanich városában, Kanadában. Családját tekintve szülein kívül, van két idősebb és egy fiatalabb testvére. Tanulmányait illetően egy röplabdával foglalkozó középiskolában tette le az éretségit, ahol röplabdaedzője nem más volt, mint a híre olimpikon, Chris Frehlick. Középiskolás évei alatt elnyerte a BC AAA High School Boy's díjat, a Provincial Championship bajnokságon, 2003-ban.

Karrier
Kerry James 1988-ban tűnt fel először a kamerák előtt, a Tour of Duty névre keresztelt műsorban. Jelentősebb szerepet, azonban csak 2007-ben kapott, a Heartland című sorozatban, ahol Caleb O'dell karakterét formálja. Csaknem három év elteltével újra feltűnt a kamerák előtt, immár a The Boy who cried Werewdie című műsorban. 2011-ben újabb felkérésben részesítették a Disney csatorna által sugárzott családi vígjátékban, a Bájos Törtetőben. Egy év hallgatás után pedig a The Music Teacher névre keresztelt TV sorozatban kapott főszerepet.

Cindy Busby:
cindy_busby.jpg

Cindy Busby Montreálban született, és nőtt fel. Már egész kiskorában arról álmodozott, hogy színésznő lesz. Imádott nagy közönség előtt szerepelni, ezért szinte minden iskolai darabban részt vett.

Amint Cindy elvégezte a gimnáziumot, felvételt nyert a dawsoni főiskola"Professional Theatre program"-jára sok Montreálba több ezer jelentkező közül. A szigorú három éves képzés lehetővé tette számára, hogy bebizonyítsa rátermettségét, szorgalmát, odaadását. Mindezért kapott egy főiskolai díjat.

A színházi szerződtette a The Miracle Worker, As You Like It és a Spring Planting főszerepeinek eljátszására.

2005-ben Cindy megkapta élete első tévés főszerepét a kanadai hős Norman Bethune bőrébe bújva. A történetet két és fél hónapig forgatták Kína falusi részein. A sorozat több milliós nézettséget hozott a csatornának. Az elmúlt nyolc évben Ms. Busby a Thrill of the Kill, Killer Wave, Let the Game Begin, Hostile Makeover, American Pie Presents Book of Love, A Life Interrupted, Picture This, Vampire Dairies és a Heartland című filmek és sorozatok szerepeinek eljátszásával szerzett magának ismerettséget.

Cindy Busby bátran hirdeti, hogy nem számít milyen nagyot álmodsz, és hogy milyen elérhetetlen dolgokra vágysz, minden lehetséges csak dolgozz meg érte keményen.


Greta Onieoqou:
greta_onieoqou.jpg

Wanda Cannon:
wanda_cannon.jpg

 

 

 

Gabriel Hogan:
gabrielhogan.jpg
Jessica Steen:
jessicacontact.gif
Jessica Steen 1965-ben született Canadában leginkáb canadai filmekben láthatjuk õt. A szórakoztató karrierén felül Steen egy környezetvédõ és állati jog támogató. Támogatja David Suzukit, a The World Society az állatvédelemnek és a nyugati kanadai Wilderness Committee-nek, egyebek között. Jessica igazolt búvár. Õ több cirkuszi mûvészetnél, köztük a gólyaláb-sétánál, képzett szintén tûz-pörgõ, és tûz-evõ.

Nyolc évesen Steent hajították a kanadai gyerekek televíziósorozatában betöltött elsõ szerepében, The Sunrunners, co-fõszerepben játszó az anyjával. Új filmje a A Nanny's Secret (2009) (TV) ahol fõszerepként tûnik fel, a filmben jácik még Haylie Duff is. Jácott a vészhelyzetben is 1 espizod erejéig. Feltûnt még a Bûbájos Boszorkákban is. Díjat kapott a Small Gifts (1994) (TV) címû filmért

Jake Church:
jake_church.jpg

Tatjana Maslany:
tatiana-maslany-081514395988930768.jpg

Tatiana Maslany amerikai-kanadai színésznő. 1985. szeptember 22-én született a kanadai Reginában. Apja, Dan asztalos, anyja Renate fordítóként dolgozik. Két öccse van, Daniel és Michael. Ukrán, lengyel, német, osztrák, és román származású. A tánc szeretete korán, négy évesen magával ragadta. Kilenc évesen már közösségi színházban és musicalekben táncolt. A Dr. Martin LeBoldus High School katolikus középiskolában tanult és 2003-ban érettségizett.

Színésznőként az Incredible Story, családi sorozatban debütált - akkor még iskolába járt - 1997-ben. 2002-ben a 2030 CE kanadai sorozatban 6 epizód erejéig szerepelt. 2004-ben szellemként volt látható a Vérszomj 2. - elszabadulva horrorfilmben. Játszott a 2007-ben bemutatott Hírnök horrorban, amiben szerepelt Kristen Stewart, Dyan McDermott, John Corben és Dustin Milligan is. Ezt követte a Hetedik érzék: Harc a Démonokkalhorror. Ezt szintén horror követte: a Holtak naplója, amit George A. Romero rendezett. Az Eastern Promice - Gyilkos ígéretekben Tatianát szinkronizálta.

2008-ban 8 részen keresztül játszott az akkor nagy sikert aratott Segítség, sztár lettem! zenei-dráma sorozatban. Még abban az évben feltűnt az Isteni szikra életrajzi drámában, az Elit egység sorozat egy részében, a Régimódi hálaadás drámában, illetve beválogatták a Heartland családi sorozatában, ahol Kit Bailey-t alakította.

2012-ben jelentette be a BBC America, hogy főszereplőként fog szerepelni a 2013-ban induló Orphan Blackdrámasorozatban, ahol több szerepben lesz látható. Sorozatbeli szerepléséért több jelölést és díjat is magáénak tudhat.


Anna Ferguson:
annaferguson.jpg
Miranda Frigon:
mirandafrigon.jpg
Sam Duke:
samduke.jpg
Torrance Coombs:
torrance-coombs-010614520977530373.jpg

KORAI ÉVEK:

Torrance Coombs 1983. június 14-én Vancouver, British Columbia-ban, Kanadában született és nőtt fel egyaránt. Két fiútestvére van, Rex és Arn. Tanulmányai során csatlakozott be az iskolai kórusba, hogy kifejezhesse magát, nemsokkal ezután pedig megkapta Rum Tum Tugger szerepét a Macskák színdarabban. A gimnáziumi évei alatt is folytatta a színészkedést, majd a University of British Columbia-n tanult tovább a színészi kurzuson, Vancouverben.


SZINHÁZI KARRIER:

Első színházi szerepeit gimnazista korában kapta, majd az iskola elvégzése után is folytatta. Szerepelt a Bard ont he Beach produkcióban, és az éves Shakespeare-i fesztiválon is játszott. Emellett szerepelt az A Little Night Music musicalben is.


TELEVIZIÓS KARRIER:

Első tévés szerepét 2005-ben a Judy’s Comeuppance rövidfilmben kapta, mint az egyik mentős. 2007-ben megfordult a nagysikerű Odaát sorozatban is egy epizód eréig, mint Mitch. 2008-ban a jPod sorozatban játszott. 2009-ben leginkább vendégszerepeket kapott sorozatokban, valamint ekkor kezdett el szerepelni a Tudorok-ban is, mint Thomas Culpepper. 2010-től a Heartlandsorozatban játszott Chase Powersként. 2011-ben szerepelt a Végjáték és a Haven sorozatokban, de a Kits, az Afghan Luke és a Stay With Me filmekben is láthattuk. 2013-ban a Nekem ölni kell és a Liars all filmekben szerepelt. Beválogatták a CW ősszel startoló történelmi sorozatába, a Reign-be, ahol az egyik főszereplő, Sebastian (Bash) karakterét öltötte magára. 2014-ben a Polaris mini-sorozatban tűnt fel, mint Milo, de a Drawing Home és az Eadweard c. filmben is játszott. Októberben tért vissza az amerikai képernyőkre a Reign második évada. Jelenleg itt játszik Torrance.

 

ÉRDEKESSÉGEK:

* Tud gitározni
* Kedvenc filmje a Rushmore
* Gyermekkori hőse édesapja volt
* Fél a bukástól, a sikertől és a medvéktől
* Van két macskája: Renly és Daenerys, 
* Ha nem színész, akkor játék tervező vagy programozó lenne
* 2010 óta együtt jár Alyssa Campanella-val
* Az általános iskolában franciául tanult 
 
 
 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 455
Heti: 2 161
Havi: 7 969
Össz.: 380 977

Látogatottság növelés
Oldal: HEARTLAND-SZEREPLŐI.
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »