Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Először én szeretnék bemutatkozni:

Bemutatkozom a nevem Hegedűs Máté 1979-ben születtem Apagyon, amikor megszülettem egy csecsemőotthonba kerültem, majd három éves koromban egy nevelőszülőhözkerültem Nyírbátorba a testvéremmel együtt. A szüleimet nem ismerem, a nevelőszülő és családja tagjainak elfogadtak, ezt nagyon köszönöm nekik. Óvodás koromban sok minden bolondságot csináltam. Elvégeztem a 8 osztályt megkedveltem a történelmet ezért Régész szerettem volna lenni, de nem sikerült. Tovább tanultam a helyi Szakmunkás képzőbe, két szakmát is elvégeztem. A katonai időt is elvégeztem, ami 11 hónap volt polgári szolgálat. Egy általános iskolába, ebben az intézményben dolgoztam 7 évet, mert voltak megszakítások udvarosként dolgoztam szerettem is csinálni. Eljött a 2007-es év, amikor beiratkoztam a Gimnázium esti tagozatára, ami három éves képzés volt. Ekkor kezdtem el írni az első regényemet, ami a történet alapja a Germán mitológia azon belül is a Ragnarökknek nevezett esemény. A műnek a Ragnarökk- avagy az emberiség alkonya címet adtam, ha már az istenek világában volt a pusztulás mért nem lehet a mi világunkba a halandók világába helyeztem. A folytatását is megírtam, ha már egy Oktatási intézményben dolgoztam- dolgozok, mért nem lehetne a helyszín egy általános iskola, a szereplőket is így vettem. 2010-ben sikeresen leérettségiztem, 2011 októberében neki kezdtem a harmadik regény írásába, aminek az Apokalipszis lovasai-2012 címet adtam. Ha ezzel is végzek, a negyedikbe is belekezdek, a témája az I. Világháború lesz, mert közeledik az évfordulója.A vörös pöttyös? Szeretem facebook oldalt 2011 szeptember közepétől ismerem részt vettem az írásgyakorlási játékon de lájkokat nem sikerült szerezni a legtöbb lájk 3 volt. Részt vettem az úgynevezett Aranymosási pályázaton, amiben a megirt regény részletet lehetett beküldeni, az sem sikerült elfogadtatni. Bízom benne, hogy ha ebben az évben lesz-e hirdetve újra Aranymosás, akkor az új regényem részletét elfogadhassák, és ha igen akkor azt is remélem, hogy ott lehet a művem a kiadó weboldalán.Addig is írok,amíg van téma és ötleteim, amit könyv keretbe tehetek.
A blog cimem: www.negylovastortenetek.blogger.hu 

Sárközi Erika-1993-ban a bak jegyében születtem Budapesten, azóta egy hozzá közel lévő nagyközségben élek. Egy budapesti gimnázium médiaszakos végzős osztályába járok jelenleg, még nem tudom, hol tanulok tovább.
Néhány éve kezdtem írni, és a mai napig művelem. Ahogy telt-múlt az idő, rájöttem, hogy nem azért írok, mert "nem bírok nélküle élni", hanem azért, mert szeretek.
Álmom az, hogy azzal foglalkozhassak, amivel szeretnék: a könyvkiadással, ennek érdekében állandó lépéseket teszek, jelenleg kéziratokat írok.-Reméljük, hogy Erikának sikerül az álma, méghozzá az hogy sikerülhet az egyik regényét kiadatni, hisz egy írópalánta. Szerintem kívánok sok sikert neki és remélem a közeljövőben sikerül az, hogy a kezében tarthatja az első regényét. Hisz mindenki azt akarja, hogy megírhassa az élete nagy művét.
Erika blog cimei: www.valoszinutlen.blogspot.com
www.nilla-book.blogspot.com
www.nilla.literature.blogspot.com

Lylia Bloom-
Pálos Linda vagyok, 1984-ben születtem Budapesten. Van egy tündéri kisfiam, aki mellett tavaly végre sikeresen lediplomáztam a Budapesti Gazdasági Főiskolán, mint szállodai és idegenforgalmi közgazdász.Kicsit több mint tíz éve írok. Először... egy hosszú regénybe fogtam bele, de 16 évesen még túl türelmetlen voltam hozzá, hogy be is fejezzem. Ekkor tértem át a néhány oldalas novellákra, és éveken keresztül írogattam, szinte folyamatosan. Később felfedeztem a fanficek, aztán a blogok világát. A legutóbbi elkészült regényem bekerült a Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás pályázatára, de sajnos nem jutott tovább, így ezt is elkezdtem blog formájában közzétenni.-Reméljűk a közeljövőben olvashatjuk Lylia irásait. Ha érdekelnek az írásaim, innen mind elérhető:www.lyliabloom.wordpress.comBővebben.

Killa23.--1993 Decemberében születtem Budapesten barna hajjal és barna szemmel.
Kiskorom óta imádom az állatokat, főleg a lovakat és a kutyákat, ezért i...s terveztem nagyon sokáig azt, hogy belőlem majd állatorvos lesz.
A XI. kerületben nőttem fel és jártam ki az általános iskolát, általában 4,5 körüli átlaggal.
14 éves koromba megváltozott egy csapásra az életem, mivel elköltöztem a XVII. kerületbe, ami sok dologgal járt együtt. Sokkal többet kellett utaznom a sulimba, de megérte, mivel a gimnáziumi életet még jobban élveztem, mint az általános iskolait. Biológia tagozatos és fakultációs voltam és vagyok most is, mivel idén fogok érettségizni.
A költözéssel együtt járt, hogy végre sokkal több időt tölthettem el a kedvenc helyemen, a lovardában. Megtanultam rendesen lovagolni és tavasszal volt szerencsém párszol huszárkodni is.
Az írás onnan eredt, hogy rengeteg sorozatot néztem, könyvet és fanfictiont olvastam, de egyszer, pontosan 2010-2011 szilveszterén meguntam, hogy sosem úgy írják le a dolgokat, ahogy én akarom, így nekiálltam az első történetemnek, egy Vámpírnaplók fanfiction-nek, a Fox-Hunting, avagy a Rókavadászatnak.
A nagy lelkesedésem kitartott egészen a történet végéig, amit legnagyobb örömömre sokkal többen elolvastak, mint vártam. A blog révén rengeteg tapasztalatot és barátot szereztem, így az írás is az életem részévé vált, hisz élvezettel csináltam.
A második történetem már nem is tudom, hogy jött, de csak egy rövid kikapcsolódásnak szántam, aztán pedig egy teljes történet lett belőle, ha bár nem is lett olyan hosszú, vagy népszerű, mint a Rókavadászat.
Jelenleg a Fox-Hunting következő részén dolgozom, a Wild Fox-on, ahogy csak tudok, bár ez nem egyszerű az érettségire készülés közben, no meg van egy negyedik történet is, amit most írok.
A White Lie (Kegyes hazugság) még nem olvasható sehol, csupán Nina Law, aki lehet, hogy e történetem bétája lesz illeti kritikával.
Ezen felül elkezdtem egy Eragon fanfiction-t is, de sajnos annyi időm nincs, hogy azt is folytassam most, de amit valamelyik történetem befejeződik, annak is nekiállok újult erővel.

Nem tervezem, hogy egy hamar abbahagyom az alkotást, addig legalábbis biztos nem míg ihletem van. És persze ha akarnám se tehetném meg, míg legalább egy ember áll mögöttem.
 Jövőre egyetemre megyek, de írni ott is fogok, sőt, ha elég bátorságot érzek hozzá, majd megosztom a nagyvilággal az első saját történetemet is. Talán egyszer még ki is adok valamit....

Végül pedig minden kedves írópalántának azt tudom jav...asolni, hogy bátorság és kitartás! Nem szabad félni a negatív véleményektől és nem szabad az első elrontott fejezet után feladni az írást, mert amíg mi élvezzük, addig megéri csinálni, ha pedig csak egyetlen ember is van még rajtunk kívül ezen a földön, akinek tetszik amit csinálunk, akkor pedig már nem csak szórakozás, de megtisztelő kötelesség is.

Remélem és reméljűk sikerűl az, hogy az egyik regényét a kezűnkbe tarthatjuk.
Blog cime: www.fox-hunting-by-killa.blogspot.com
www.desperate-fight-by-killa.blogspot.com


 Kayra. B. King

Kayra B. King vagyok hétköznapi nevemen Körhegyi Kinga. Nem tartottam és most sem tartom magam egy nagy mesélőnek, ami az életemet illeti pedig semmi újdonságot nem tudok mondani. Én is ahogy mindenki iskolába jártam, szakmát szereztem, férjhez mentem.
Borsodi gyökereimet már rég magam mögött hagytam és 20 éves korom óta szerte a nagyvilágban próbálok érvényesülni, mert hiszem te magad az vagy, amit megtapasztalsz. Jelenleg is épp valahol a világ háta mögött írom életem első regényét, ami az idő múlásával  egy egész trilógiává fejlődött, hála olvasóim kitartó noszogatásának.Amikor épp nem saját regényem/regényeim lapjait sokasítom, akkor  a Gossip Sisters online magazinnak számolok be heti szinten a nagyvilágban történő eseményekről, hírekről, mint szerkesztő.Hétvégéimet a Kiálts a szabadba novellapályázatra beérkezett művek véleményezésével töltöm és esténként  pedig a nálam levő kéziratokat olvasgatom, hogy véleményemmel, rezenciómmal segítsem a munkájukat.Évente párszor különböző rendezvényeken is megjelenek sajtósként, hogy két kedvenc színészem Alexander Skarsgard és Nina Dobrev által fémjelzett sorozatok találkozóiról hozzam a legfrissebb információkat, képeket, élménybeszámolókat a többi rajongónak.Szívügyemnek tekintem a beteg, éhező gyerekek sorsát, ezért lehetőségeimhez mérten én is támogatom a különböző erre irányuló projekteket és aktívan részt is veszek bennük.A hétköznapi énem napi tíz órát dolgozik a valódi munkahelyemen és próbál minden szerepkörben  helytállni.
Alkalmazott-Feleség-Anya-és az ÍróRemélem, hogy regényeimen, novelláimon, verseimen keresztül sikerül eléd tárnom egy kisebb részt önmagamból és minél több időt töltesz az oldalamon az írásaimat olvasgatva, annál közelebb fogsz magadhoz érezni.Zárásképpen pedig csak egy egyszerű ember lennék, aki a saját szabályai szerint
él, ír, cselekszik, gondolkodik.
Mert önmagad csak akkor lehetsz, ha az árral szemben úszol.
Blog cime vagy elérhetösége: www.kayrabking.com

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 237
Tegnapi: 450
Heti: 687
Havi: 9 300
Össz.: 382 308

Látogatottság növelés
Oldal: Leendö irók bemutatkozása
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »