Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Szerelem 5 lépésben

Rachel Higginson     

Oldalszám: 368
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Five Stages of Falling in Love
Fordító: Szabó Krisztina
ISBN: 9789634574910
Elit start: 2018.11.20
Várható megjelenés: 2018.12.07
Termékkód: 8342

Tagadás – Harag – Alkudozás – Depresszió – Elfogadás

Ez a történet nem arról szól, hogyan szerettem bele valakibe.
Ez a történet arról szól, hogyan tanultam meg ismét élni, miután a szerelem elhagyott.

Elizabeth Carlson a poklok poklát járja – más szóval gyászol.

Nyolc évig volt Grady felesége, négy gyereket szült neki, ő élete szerelme, csakhogy a férfi meghalt. A prognózis kezdetektől fogva borzasztó volt, ám Liz sosem adta fel a reményt, hogy Grady meggyógyulhat. Hogyan is tehette volna, ha egyszer ő volt a mindene?

Fél évvel később igyekszik összeszedni széthullott életei darabkáit, és időben eljuttatni a gyerekeket az iskolába. Mindkettő lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Manapság mintha minden lehetetlen lenne.

Amikor Ben Tyler beköltözik a szomszédba, Liz bánatban és fájdalomban fuldoklik, a gyerekei lázadoznak, úgy érzi, sosem éri utol magát. Nincs ideje kíváncsi barátokra, nem vágyik kéretlen segítségre, ám Ben mindkettővel megajándékozza. És nem csak az udvaron meg a fűnyírásban akar segíteni. Ben többet akar Liztől. Sokkal többet, mint amennyit ő valaha is adni képes a történtek után.

Liz igyekszik feldolgozni a férje halálát, keresztülvergődi magát a gyász öt szakaszán, és rádöbben, hogy jóval többet képes adni, mint azt korábban gondolta. Új szerelem kél a szívében, miközben lehántja a bűntudat és a fájdalom kérgét, és rádöbben, hogy az élet sokkal fontosabb, mint a halál.
-----

One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság (Tíz apró lélegzet 2.)

K. A. Tucker     

Oldalszám: 384
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: One Tiny Lie
Fordító: Szujer Orsolya
ISBN: 9789634572053
Elit start: 2018.11.20
Várható megjelenés: 2018.12.07
Termékkód: 7765

Menekülés a hazugságok elől.

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?
-----

The Best Medicine – A legjobb orvosság (Bell Harbor 2.)

Tracy Brogan     

Oldalszám: 376
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Best Medicine
Fordító: Dobó Zsuzsanna
ISBN: 9789634574408
Várható megjelenés: 2018.11.13
Termékkód: 7860

A tett halála az okoskodás?

Bell Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt… talán.
Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar… legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon.
Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-ski jóvoltából berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét; de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És ó, igen, ráadásul Evelyn páciense.
De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban kidolgozott tervek is összeomolhatnak a végzet súlya alatt. Most már csak annyi a dolga, hogy megtanítsa Evelynnek, szívügyekben a szerelem győz a logika felett.

Éld át pezsdítő kalandjukat!
-----

 

Az éjfél fogságában (Éjfél szülöttei 8.)

Lara Adrian     

Oldalszám: 352
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Taken by Midnight
Fordító: Miks-Rédai Viktória
ISBN: 9789634573401
Elit start: 2018.11.20
Várható megjelenés: 2018.12.07
Termékkód: 7821

A halál és a vágy mezsgyéjén egy nő olyan gyönyörbe kóstol bele, amit egy halandó túl nem élhet.

A fagyott alaszkai pusztában Jenna Darrow egykori rendőr túléli teste-lelke elmondhatatlan sérülését. Ám a hajszálon múlt megmenekülése még nagyobb kihívást hoz magával. Különös változások sora zajlik benne, s közben azért is küzd, hogy megértse és uralni tudja újonnan támadt éhségét. Mindezt – eleinte akarata ellenére – a Rend bostoni központjának menedékében éli át, ősöreg vámpírharcosok között, akiknek a puszta létezését is rejtély fedi. Talán közülük is Brock a legtitokzatosabb, a komor, sötét szemű alfa, aki képes arra, hogy megnyugtassa, meggyógyítsa… és felizgassa.

Miután Jenna Brock gondoskodásának köszönhetően felgyógyul, ráébred, hogy vonzza a Rend küldetése: megakadályozni a könyörtelen ellenséget és orgyilkosseregét abban, hogy rászabadítsák rémuralmukat a földre. Bár hadakoznak ellene, Brock és Jenna hamarosan egy pusztán testi kapcsolat kötelékében találják magukat, ahol a vágy forróbb az életnél és erősebb a halálnál. De vajon mi történik, amikor a Brock múltjában rejlő titok és Jenna halandósága aláveti a kapcsolatukat a végső tűzpróbának?
-----

Percy Jackson és az olimposziak 5. – Az utolsó olimposzi

Rick Riordan     

Oldalszám: 360
Kötéstípus: kartonált (új borítóval)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Last Olympian
Fordító: Acsai Roland
ISBN: 9789634571292
Várható megjelenés: 2018 (utánnyomás)
Termékkód: 7895

A félvérek egész évben harcra készülődtek, de tudták, hogy nem sok esélyük van a győzelemre. Kronosz serege erősebb volt, mint valaha, és minden átállt istennel és félistennel nagyobb lett.

Amíg az olimposziak a pusztító Tüphónt próbálták megállítani, addig Kronosz bevonult New Yorkba, ahol az Olimposz gyakorlatilag őrizetlenül állt. Az Idő Urának megállítása Percy Jacksonra és a fiatal félistenek csapatára várt.

A világszerte sikeres sorozat izgalommal várt befejező részében beteljesül a Percy tizenhatodik születésnapjára jövendölt prófécia. Miközben Manhattan utcáin tovább dúl a nyugati világ megmentéséért vívott harc, Percyn az a szörnyű gyanú lesz úrrá, hogy a saját sorsa ellen küzd.
-----

Gyűlölök és szeretek

Sally Thorne     

Oldalszám: 440
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Hating Game
Fordító: Benedek Dorottya
ISBN: 9789634573739
Elit start: 2018.10.23
Országos megjelenés: 2018.11.23
Termékkód: 7847

Nemezis (fn)
a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni
b) Valakinek a veszte
c) Joshua Templeman

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?

Ismerd meg izgalmas szabályait!

„Tiszta szívből ajánlom.” – Susan Elizabeth Phillips, New York Times bestseller szerző



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 295
Tegnapi: 35
Heti: 330
Havi: 2 306
Össz.: 738 840

Látogatottság növelés
Oldal: ELŐKÉSZÜLETBEN- 2018-4
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2024 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »