Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Simon Elkeles-Láncreakció:

simon_elkeles-lancreakcio.png

A legifjabb Fuentes testvér mindent elkövet, hogy a családját megvédje

Luis Fuentest mindig távol tartották a bandaháborúk erőszakos világától, amely a bátyjai életét megmérgezte. Luis így máshol kockáztatja az életét – hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.

Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar, ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret., és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. A szülei ugyan Mexikóból származnak, de orvosgyerekként inkább tartozik az előkelő északiakhoz, így az iskolában nem vállal közösséget a Latin Vér tagjaival. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.

Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli oldalon élő srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője. Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. A Nikki iránt érzett szerelme elég lesz-e ahhoz, hogy távol maradjon attól a sötét és kegyetlen világtól, amelynek a peremén pengeélen táncol?

Jean- Claude Maurlevat- Földlakó:
jan_foldlako.png

Anna Collodi a nővérét keresi.

A nővérét, aki egy éve, az esküvője másnapján tűnt el nyomtalanul. Egy napon zavaros üzenetet kap a rádión keresztül: Gabrielle él és segítséget kér. Anna a keresésére indul, s egy jelentéktelennek látszó mezei úton a „másik oldalra” jut.

Egy dermesztően üres világban találja magát, amelyből hiányzik minden emberség,

ahol nincs napsütés és eső, nevetés és sírás, zene és ének, nincsenek ízek, illatok, színek,

ahol az emberek egykedvűek és érzéketlenek.

Hogy kiszabadítsa nővérét és hazavigye onnan, ahonnan még soha senki nem tért vissza,

Anna élete kockáztatásával a végsőkig elmegy.

Küzdelmes kalandja során önzetlen segítői is akadnak,

megismeri a szerelmet és felfedezi önmagát – a földlakót.

A többszörös irodalmi díjas francia író költői szépséggel megírt,

magával ragadó és elgondolkodtató története

önfeláldozó testvéri szeretetről,megpróbáltatásokkal dacoló szerelemről, és arról, hogy minden hibája és tökéletlensége ellenére milyen jó is a mi öreg Földünkön élni.

Jessica Park-Flat out love:

jessica_park_flat_our_love.png 

A srác magas volt, legalább száznyolcvan centi, szőkésbarna haja a szemébe lógott. Pólóján az a felirat állt: Nietzsche a haverom.

Íme, Matt. Julie Seagle kedveli őt. Nagyon is. De ott van még Finn. Akibe Julie teljesen belezúgott.

Bonyolult? Kínos? De még mennyire.

Julie nemrég költözött Bostonba, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait: mégis honnan tudhatta volna, hogy édesanyja régi jó barátnőjének családjánál fog kikötni? Csak ideiglenesen akart megszállni náluk. Arról szó sem volt, hogy fontossá válik a Watkins család számára, vagy hogy beleszeret az egyik fivérbe. Pláne nem abba, amelyikkel még egyszer sem találkozott személyesen. De hát számít ez? Finn megérti őt, jobban, mint valaha bárki. Ők ketten egy hullámhosszon vannak.

De a szerelem – és annak mindenféle csavaros, bonyolult változata – mindig tartogat meglepetéseket. És soha senki nem ússza meg sértetlenül.

Hugh Hawey-Silo 3-Kivetve:

silo_3_kivetve.png

A siló újonnan felesketett seriffjének, Juliette-nek bőséggel akad tennivalója, főként őt azonban elődje, Holston hivatalosan már lezárt ügye izgatja: mi vette vitte rá a férfit arra, hogy három évvel felesége halála után önként eldobja magától az életet? És Oott van a nyilvánvalóan gyilkosság áldozatává vált Jahns ügye is, és nohamiben hiába tudja, ki a tettes, nemhogy bizonyítékot nem talál, de ellentámadásnak van kitéve. Munkája során segítséget kér és kap egy fiatal technikustól, aki rejtélyes betű- és számsorokat kotor bányászik ki a halott seriff számítógépéről, s Juliette nem is sejti, mekkora veszedelembe sodorta ezzel munkatársát. A silóban életre kelő lidércnyomás azt sejteti: semmi nem az, aminek látszik…

Elena Peduzzi-Milly Merletti 1/ Divatálmok:

milly_marletti_hercegno.png

Milly Merlettinek van egy álma: divattervező szeretne lenni. Vajon a varázserejű ruhákkal teli nagy szekrény rejti a titkot, amelynek a segítségével megvalósíthatja?

Farmeros hercegnő

Milly tizenegy éves, amikor az első varázserejű ruhát magára ölti. Zöld bársony, tele csipkével és díszes szegéllyel. Követi az utasításokat, és... hopp! Hihetetlen kaland részesévé válik. A versailles-i királyi palota fényűző szalonjaiban bolyongva meg kell fejtenie a ruhák szövetének rejtélyes titkát, miközben a szeszélyes hercegnő, Marie Antoinette bonyolult követeléseinek is eleget kell tennie.

Barbara Park- Furfangos Fruzsi Bé és a borzasztó büdi busz:

barbara_park.png furfangos_fruzsi_be.jpg

Íme, a világ legmókásabb óvodása: Furfangos Fruzsi Bé és a borzasztó büdi busz

Emlékszel, milyen ijesztő volt az első nap az új csoportban?

Mert az első nap minden nagyon új. Ismerd meg Furfangos Fruzsi Bé iskolaelőkészítős kislányt. Első nap meglóg az iskolabuszról, mert fél a nagyoktól, és inkább nem akar busszal hazamenni…

Cselenyák Imre/ Az Aranyhajú kisfiú álma:
aranyhaju_kisfiu_alma.jpg



Bálint hihetetlen kalandjai. Álmunkban is mi vagyunk jelen.

Az aranyszőke Bálint minden éjjel mesét lát. Szép álmaiban vágyait álmodja meg, amely azonban szorosan kapcsolódik az ő gondtalan és felfedezésekkel színes életéhez.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 35
Heti: 113
Havi: 2 089
Össz.: 738 623

Látogatottság növelés
Oldal: 2013 December 15-töl
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2024 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »