Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

 

 

Kozári Dorka:  Marcsi meséi téli kalandjai/ Cicakalandok3
kozari_dorka3.jpg

Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633993880
Várható megjelenés: 2015. ősz
Termékkód: 7220

Marcsi, ez a bájos kismacska, ezúttal téli kalandokat él át. Megismeri a havat, várja a Mikulást, megcsodálja a karácsony varázsát, és
szilveszterkor nagy jócselekedetet hajt végre.

Éljétek át a téli ünnepek örömeit Marcsival és barátaival!K. László Szilvia
,  Kékmanó, a főnyeremény 3- Marci és a galibák.
k._laszloszilvia.jpg


Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633993804
Várható megjelenés: 2015.12.02
Termékkód: 7216

Amikor az anyukák, meg az apukák, és még az óvó nénik is szabadságra mennek, eljön a nyaralás ideje. A homokvárépítésnél és mezítlábas szaladgálásnál nincs is izgalmasabb elfoglaltság! De akadnak izgalmas kérdések is, amikre az élénk, mindig érdeklődő Marci válaszokat vár. Például, hogy honnan jön a nyár, mivel szurkál a Napocska, és miért csíp meg a méhecske, ha véletlenül rálépünk? Jó a halaknak, hogy mindennap lubickolhatnak a tóban? És a hullócsillagok hová esnek az augusztusi égről? Mit csináljunk, ha segíteni akarunk anyunak, de ő elküld inkább játszani? Hát ki érti ezt?

Szerencsére a kék ruhás, sárga sipkás Kékmanó minden kérdésre tudja a választ. Verssel, mesével kíséri a kacagós nyári hónapokat, játékosan tanítja meg Marcinak, hogy a türelem és szeretet elfújja a rosszkedvet, és megmutatja, milyen fontos a kedvesség.

 


Palásthy Ágnes:
 A tekergő bőregér.
palasthy_agnes.jpg
 

Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: A tekergő bőregér
ISBN: 9789633995167
Várható megjelenés: 2015. ősz
Termékkód: 7283

Zazi, a kis bőregér eltekereg, és nem talál haza; a harkályok punk rock zenekart szeretnének alapítani, de még hiányzik az énekes; Róka Berci a sportsérülése mellé új barátokat is szerez; a kiscinkék pedig iskolába mennének, de Bagoly tanító elveszített valami nagyon fontosat.

Palásthy Ágnes mesekönyve hatalmas kaland kicsiknek és nagyoknak.

Visszatérnek az Elrabolták a siklót című kötetben megszeretett figurák, és mellettük sok új, kedves szereplő is bemutatkozik.

Ferenczi Szilvia: A pormanó felbukkan
pormano-szilvia.jpg

Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633992432
Várható megjelenés: 2015. ősz
Termékkód: 6910

Éjjel Vili furcsa neszt hall a szobában, és egy meglepő lénnyel találkozik: a pormanóval.
Az új lakó a legváratlanabb helyeken bukkan fel, csámcsogva eszik az ágy alatt és tiltakozik a fürdés ellen. A kis bajkeverő Vilivel tart az iskolába, de bizony ott nyoma veszik.
Nincs mese, meg kell menteni! A kéményseprű és az ereszlakó siet a fiú segítségére.
Érdekel, hogy lehet kijutni egy porszívóból? Hogy lehet kötélugrást tartani egy kémény belsejében? Hogy lehet feltűnés nélkül felmászni egy tanár fejére?
Izgalmas kalandok, sok nevetés és kedves kis lények várják a gyerekeket ebben a vidám történetben.

 Bodor Attila: A ló, aki édességet tüsszentett.
bodorattila1.jpg

Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633993033
Várható megjelenés:2015. tél
Termékkód: 7211

Matyi nem mindennapi ló. Ő egy elveszett és megkerült ló.

Talán kicsit öreg, de szügye alatt érző szív dobog. Azonban nem ez teszi őt igazán különlegessé, hanem az, hogy bizony édességet tüsszent: vattacukrot, tortát, zserbót, talán néha még minyont is.

A könyvben szívmelengető kalandokat olvashatsz a szeretetről, a megértésről.

Egy cserfes, nyolcéves kislány a ló segítségére siet, és közben az ő élete is hatalmas fordulatot vesz. Tarts Matyival és újdonsült barátjával, Koczka Mesivel!
Deme László: Zsófi, és a zokni vadász.

Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633994238
Várható megjelenés: 2015. tél
Termékkód: 7213

Zsófi nagycsoportos, de még mindig szanaszét hagyja esténként a ruháit. El is tűnik a kedvenc virágmintás zoknija. Pontosabban elrejti a zoknivadász Kumándó, aki sok-sok évvel ezelőtt addig veszekedett félpár zoknija miatt, míg egy gonosz varázsló bolyongásra nem ítélte a világ lábravalói között.

Zsófi azonban bátor kislány: szembe száll az ezüstdárdás zokni tolvajjal, amikor a konyhai falióra elüti az éjfélt.

Felkai Ádám: Para körút

felkai_adam1.jpg

 Kötéstípus: kartonált

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633992999
Várható megjelenés: 2015. ősz
Termékkód: 7215

Fehér Edina főzőmániás ápolónő, aki imádja krimiket, és most bele is cseppent egybe. Vajon a jóképű főzőpartnere, aki elhívta őt a pesti gyorsétterembe, épp meggyilkol valakit a vécén?
Vajon a férfi különös és nem épp jóképű apja miféle titkokat rejteget?
Ahogy múlik az éjszaka, Edina felfedezi Budapest ismeretlen, izgalmas arcát, ahol az éjszakai járat nem egyszerűen csak tömegközlekedési szolgáltatás, ahol titkos alagutak nyílnak az Oktogon földalatti állomásáról, és ahol a gyilkosok meglepő állatmaszkokat viselnek.
Randi a halállal a 4-6-os villamos vonalán!
Ahogy az állomások követik egymást, úgy nő a veszély is. Ki barát, ki ellenség? Egyáltalán van különbség a kettő között?
Sodró lendületű, lebilincselően humoros krimi, vérbeli ponyva egy nagyszerű író tollából.


Réti László. A Könnyek városa.
reti_laszlo1.jpg

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633733424
Várható megjelenés: 2015.11.24
Termékkód: 7245

„Mindenki fél valamitől.

Mindenkinek van egy olyan rémálma, ami annyira szörnyű, hogy még a kedvesének sem meri elmondani.

Még magának is rettegve fogalmazza meg, nehogy ez is közelebb vigye ahhoz, hogy az a borzalom egyszer megtörténik…

Ebben a könyvben azonban mindannyiunk legszörnyűbb rémálma elevenedik meg.

Oroszországban járunk. A gazdasági válság és az erkölcsi nihil mételye átitat mindent és mindenkit. A rendőrség szétzilálódott. Adrian Varlamov századost és zöldfülű kolléganőjét mégis hajtja valami, hogy megakadályozzák a következő rémtettet.

De mindenütt falakba ütköznek: hozzá nem értés, érdektelenség, összefonódások, korrupció.

Réti László thrillerével egy kőkemény, realista krimit tart a kezében az olvasó. A történet a lebilincselő előadás mellett a háttérben elgondolkodtató és félelmetes képet fest egy talaját vesztett társadalomról. És ez talán ismerős lesz valahonnan a kedves olvasónak…”

Csukás István: Sűsű1.

Csukás István. Sűsű2.On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
onsai-lovaggal.jpg

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633995143
Elit start: 2015. ősz
Várható megjelenés: 2015. tél
Termékkód: 6863

Mia Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt.
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant.
Bele lehet zúgni valaki állába?
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai.
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van,

két világ akarja holtan látni.
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag?
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását.
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?

 

Demi Kirschner: Öld meg Jana Robinst.

oldmeg.janarobinst.jpg

 

Jana Robins tizenöt éves, Lipcsében él, és számára az élet az iskolát, a legjobb barátját, vak házvezetőnőjüket és állandóan dolgozó, elérhetetlen apját jelenti.

De egy nap minden megváltozik. Kiderül, hogy mindez csak látszat. Megpróbálják elrejteni előle a világ valódi arcát. Egy olyan világét, ahol az emberek mellett különleges lények őrködnek.

Mindenkinek van egy előre elrendelt sorskulcsa, aminek be kell teljesednie az élete során. De vajon mi az élet értelme? Föl lehet lázadni az előre megírt jövő ellen?

Mi történik, ha a szerelmed talán az ellenséged?

Jana útra kel, hogy megfejtse a világ rejtélyeit, és múltja ádáz titkát. De megpróbál rájönni arra is, mit érez a két fiú iránt, akikre a lelkét is rábízná. Lehet-e barátságból szerelem? Vagy épp az ellenségből lesz a kedvesed?

 

A regény az Ellopott élet sorozat első kötete, az Aranymosás pályázat egyik nyertes műve.

 

Kae Westa. Karvalyszárnyon.

karvalyszarnyon.jpg

Miféle sors várhat egy grófkisasszonyra, akinek felbontották az eljegyzését, kardélre hányták a városát, és maga is csupán az utolsó pillanatban tudott elmenekülni?

Caliannara túléli a mészárlást, de hűséges testőre nélkül menekül, és kalandos módon zsoldosokhoz csatlakozik. Vajon elég az ottani felcser pártfogása, hogy a grófkisasszonyból harcos válhasson, ha mindenki más közönnyel, a kapitány pedig egyenesen ellenszenvvel méregeti?

Shastornak anélkül is megvolt a maga baja, hogy az ostromlott városból szökött nemeslány a nyakába szakadjon, de a neheze csak most következik. Megbízója átveri, a szerettei veszélybe kerülnek, ráadásul hitszegő bátyja is felbukkan.


Quintus Moreno: Késtánc.

kestanc.jpg

Meghökkentő szövetségek és fájó tartozások szövevényében lavíroznak Andeyaal város lakói. Aki tegnap még rád mosolygott, holnap talán kést döf a hátadba.

Az Escorias család élete sorsdöntő pillanathoz érkezik.

Muran Escorias hidegvérű végrehajtó, aki megtanult nesztelenül lopakodni és gyorsan ölni. Mégis, amikor nyomozni kezd apja gyilkosai után, olyan titkokat tud meg, melyekre nem számított.

Ailia, egy fiatal lány, aki apja halála óta nem találja a helyét a városban, és minél jobban szeretne tartozni valahová, annál inkább meglazulnak a gyökerei. Ám különös kaland várja.

Nedrist kitagadta az apja, így Andeyaalban szeretne új életet kezdeni. De képes lesz valaha is eligazodni ebben a városban? És maga mögött tudja hagyni a múltját?

Benisel mindenkit elvesztett, aki valaha fontos volt neki, és az egyetlen ember, akibe belekapaszkodna, ellöki magától.

Hatalmi játszmák, harcok, intrikák közepette az egész város sorsa most dől el. Ki lesz Andeyaal új ura? Milyen árat fizetnek a marnok, ha ehhez a szörnyimádó tűzhajúakkal kötnek szövetséget? És milyen árat fizetnek az Escoriasok azért, hogy feljebb jussanak a ranglétrán?

A lebilincselő fantasy kalandregény az Aranymosás irodalmi válogató egyik díjnyertes műve.

Abercombie és Dan Wells meseszövése egyesül a Keresztapa megragadó karaktereivel. A szerző a KIMTE Fantasy Díj és a Zsoldos Péter sci-fi díj nyertese is.

Rácz-Stefán Tibor: Túl szép.


racz-tibtulszep.jpg

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633994139
Várható megjelenés: 2015. ősz
Termékkód: 7230

 

A túlsúlyos Márk mindennél jobban vágyik rá, hogy végre igazán szeressék. Mégis, azt hiszi, hogy a súlya miatt nincs joga a szerelemre. Elkeseredésében finomságokba fojtja bánatát.

Vajon a csupa szív srácra rátalálhat a nagy Ő?

Képes lesz elfogadni önmagát?

Olivér profi úszó, ám doppingbotrányba keveredik, eltiltják a versenyzéstől, és darabjaira hullik az élete. Azt sem tudja, mit hoz a holnap, a szerelemre gondolni sem mer.

Újjáépíthetjük a nulláról az életünket?

Rátalálhatunk az igazira akkor is, ha nem keressük?
A két fiú közös munkahelyen kezd el dolgozni. Előbb megismerik egymást, aztán a titkaik is felszínre bukkannak. De kialakulhat köztük több, mint barátság? Vagy csak a külső számít?
Van egy pont, amikor az ész a szív útjába áll…

 

Róbert Katalin. Fecsérelt életek.---Kezdjetek el élni!

kezdjetek_el_elni2.jpg

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633995112
Várható megjelenés: 2015. ősz
Termékkód: 7231

 

Meg kellett hoznom egy döntést, és ezt most egyedül kell végigcsinálnom. Ha fontos vagyok neked, tiszteletben tartod, hagysz nekem időt, és megvárod, amíg én jelentkezem.
Marci mindössze ennyit ír a feleségének, barátainak és az édesanyjának, amikor kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült.

 

Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése.
Vajon mit kell feladnia feleségének, hogy visszakaphassa régi életét?

 

És a többiek? Mihez kezd nélküle a sodródó Zsófi, mivel kell szembenéznie a meleg Vencelnek, és mire döbben rá Margó, aki talán az életét is feláldozná a gyermekeiért?

Egy biztos: dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?

Róbert Katalin lebilincselő története szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.

Kik vagyunk? Mit tehetünk, ha az életünk új utakra hív?Tavi Kata: Sulijegyzetek-3. Táncvarázs.
tavikata-tancvarazs.jpg

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat Lilláék útjába, a baráti társaságban akad mindig valami baj.

Képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?

Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?

Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Vajon tényleg neki teremtették a színpadot? Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.

 Böszörményi Gyula: Ambrózy Báró esetei II.- A Rudnay gyilkosságok.

boszormenyi-gyula2.jpg

 

 Kötéstípus: kartonált

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633995426
Elit start: 2015. tél
Várható megjelenés: 2015. tél
Termékkód: 7290

1900 ősze. Budapest székesfőváros a perzsa sah látogatására készül. A titokzatos keleti uralkodó teljes udvarházával egyetemben járja be Európát, mindenhol rendkívüli érdeklődést, sőt rajongást váltva ki. Rudnay Béla rendőrfőkapitányt azonban egészen más nyomasztja: kereken hét olyan gyilkossági ügy aktája hever az asztalán, amit a legkiválóbb detektívjei sem voltak képesek felderíteni. Az eltűnt Hangay Emma kisasszony megtalálására tett kudarcos kísérlet után Ambrózy báró elvállalja eme különös eseteket, melyek teljességgel érthetetlenek. Vajon a ferencvárosi szatócs miért ölte meg a Bécsből öngyilkossági szándékkal Budapestre érkező festőt – a frissen alkalmazott cselédlány miért mérgezte meg úrnője édesanyját, akit addig sohasem látott – a hamburgi kémiatanár miért utazott Triesztbe, hogy ott a vonaton lelőjön egy általa sohasem látott, tízéves kisfiút – és a pesti kocsmárosnak ugyan mi oka lehetett vidékre ruccanni, hogy aztán a puszta közepén meggyilkoljon egy idős cselédasszonyt? A minden lében kanál Hangay Mili kisasszony és az ő morc bárója nyomozásba kezd, nem tudván, hogy életük máris veszélyben forog.

A Leányrablás Budapesten című, nagysikerű regény folytatásában a szerző tíz valóban megtörtént, a korabeli sajtó által dokumentált esetre igyekszik fényt deríteni, miközben e szép, izgalmas, békebeli korban valóban élt személyek és valós helyszínek sorát szerepelteti. A nyomozás csak most veszi igazán kezdetét!

 

 


Bessenyei Gábor. Az Olimposz legyőzése- A jövő harcosai.
a-jovo.-harcosai.jpg

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633993026
Várható megjelenés: 2015.12.01.
Termékkód: 7210

 

Marcell, Erik és Adria meghökkentő dolgot lát: valaki lezuhan az égből.

 

Ráadásul túléli.

Amikor az aszfaltba krátert ütő, füstölgő testet figyelik, még nem sejtik, hogy hamarosan belekeverednek egy múltbéli összeesküvésbe és a rég elfeledett görög istenek hatalmi viaskodásába.Valaki azt akarja, hogy az Olimposz isteneinek korszaka soha ne múljon el. És soha ne szülessen meg a jövő.

Marcell és Adria, a folyton akadékoskodó Erikkel különös, lebilincselő kalandra indulnak. Visszautaznak az időben, hogy leleplezzék az áruló istent, és megtalálják a jelenből ellopott tárgyat, ami nélkül a pusztító terv nem valósulhat meg.

Társukul szegődik egy örökké vérre szomjazó halálistennő, miközben állniuk kell a többi isten segítőkésznek tűnő rohamát is.
De megbízhatnak-e bármelyikükben? Vagy épp az árulót engedik közel magukhoz? Ki merné megvádolni Arészt, Athénét, Héphaisztoszt, Hermészt, Poszeidónt, vagy épp Zeuszt?

Mit ér a barátság? Hol kezdődik a bátorság?

Egyetlen esélyük, ha megkezdik a nyomozást az összezuhanó időben, és az élővé vált görög mítoszokból összerakják a mozaik darabkáit.
És kezdetét veszi az istenvadászat…

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 450
Heti: 510
Havi: 9 123
Össz.: 382 131

Látogatottság növelés
Oldal: 2015-MEGJELENÉS MAGYAR ÍRÓKTÓL.
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »