Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Tisztelt Látogató!
Halottátok azt a hírt, hogy a könyvkiadókat ellenörzék, és a Könyvmolyképző Kiadóra sok millió büntetést szabtak! Én a mai napon - 2015 december 05. írtam a Nemzetgazdasági Minisztériumba, az ügyfélszolgálat E-mail cimére.
Azért, mert az egy héttel ezelőtti levél nem érkezett meg, a híbám miatt, az email címben tévesztettem, de kijavitottam, és írtam hozzá, így olvashatjátok
Ha akarjátok közlöm.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tisztelt Nemzetgazdasági Minisztérium Ügyfélszolgálata!
Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, megérdeklődjem azt a dolgot! Halottam arról a hírről, a könyvkiadókra nehéz helyzet vár, mert a kiadott könyveiket nem szolgáltatásként adóztak, hanem áruként. Van, aki sok éve már biztosan áruként adózta, de most megbüntetik, mert nem termékként tette a kötelezettségét.
Akkor mért nem mondták meg nekik, hogy másképpen kell adózniuk!
 Lehet azért nem! Tudták, amit választottak adókulcsot, ahhoz milyen áfa tartozik. Talán újabb „akciója” a Minisztériumnak. A könyvkiadáshoz kevés támogatást adnak, de elvárják, hogy hatszorosát kaphassák meg. Miért most kezdték el megtenni a Minisztériumba a változtatást! Talán az lehet az önök célja, hogy megingatni a könyvkiadói szakmát. A könyvpiacon zűrzavart kelteni, az is lehet, hogy az önkormányzatok nem kapják meg a támogatásokat, és úgy kell a városoknak kigazdálkodni. Ha tényleg meg akarják ingatni a könyvpiacot, rövidtávon lehet, de hosszú távlatban, megtörténhet az is, hogy önöket, és a minisztériumot nem fogják kedvelni. Ha továbbra is szigorítják, amit elkezdtek, akkor az ország olvasó közönsége fel fog háborodni.
Ezzel olyan helyzetet fognak teremteni, hogy képesek lesznek utcára menni, ahogy az internetadó ellen volt.
Talán az a cél a nemzetgazdaságban, a Minisztériumban, hogy ellenőrzés alá vonjanak minden könyvkiadót, ahogy azt a Norvég alappal tették, hiszen biztosan még az a 4 milliárd forint kellett az államnak, a Magyar kormánynak, én így gondolom, lehet mások másképpen.
Nem tudom mikor lesz döntés, a könyvkiadókat ért büntetésekről, amit tesznek, azt jelenti, újabb bizonyítványt töltenek ki, nem értik a könyvkiadói piacot, hogyan is működik, és a kiadók mit hogyan tesznek.

Önöktől kérnék egy elfogadható választ, hiszen minden könyvolvasót érdekelne az a válasz, amit a kérésemre adnak.
Tisztelettel/ Hegedűs Máté/ Nyírbátorból


_________________________________________ 

[Leírás: cid:image001.jpg@01CBA5DF.991FF6D0]

Tisztelt Címzett!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzetgazdasági Minisztériumnak küldött elektronikus levele megérkezett.
Az eljárásra irányadó jogszabályokban meghatározott ügyintézési határidőn belül válaszolunk levelére, illetve továbbítjuk a tárgy szerinti feladat- és hatáskörrel rendelkező szervezet részére.
Szíves türelmét kérjük a válasz megérkezéséig.

Üdvözlettel:
NGM Ügyfélkapcsolati Információs Iroda
1051 Budapest, József nádor tér 2-4.

 

 Tehát a válasz.

 

 fenykep2489.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 450
Heti: 478
Havi: 9 091
Össz.: 382 099

Látogatottság növelés
Oldal: FIGYELEM-FELHÍVÁS.
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »