Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

SIMONE ELKELES:
simon_elkeles.jpg

Simon Elkeles született 1970 április. 24.-én. Tini romantikus amerikai író, a Tökéletes Kémia szerzője. Elkeles egy New York Times által a legkeresettebb fiatal szerzője. Simon elnyerte 2010-ben a RITA-dijat, mint a legjobb fiatal felnőtt a romantikus könyvet a Perfekt kémia címűt az Amerikai Romantikus írók. A könyv folytatása a Perfekt kémia-A vonzás szabályai már megjelent az Államokban az USA Today bestseller listáján szerepel és a The New York Times bestseller listáján is szerepel.  Simon Elkeles 200-ben kezdte az irást mint kezdőként, miután befejezte a nyaralását nem akarta elrontani. Az egyik ügynökére rátalált   Nadia Cornier személyében egy nyaralásról ismerte meg, hogy hajlandó volt vele aláírni szerződést. Az ügynöke eladott az író első három könyvét. De nem sikerült vele megértetni magát. Az aktuális ügynökére rátalált KristinNelson, aki képes volt dolgozni, hogy a következő szintre jusson. Azóta számos díjat kapott és elismerést az óta neki dolgozik. Az Ilionis Tanárok Egyesülete az év szerzőjének nevezte.

Perfect Chemistry:
kemia1.jpg

Egy chicagói külváros középiskolájában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeiben élők között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a hajrálányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget képeznek. A fiatalok egyike sem számol azonban egy meglepő kémiai reakcióval: a szerelemmel. Vajon sikerül-e legyőzniük saját előítéleteiket és családjuk, barátaik ellenszenvét a másik iránt? Sikerülhet-e a látszólag lehetetlen?

Egy modern mese, amelyben kereszt elemek is vannak. A Fairfield High School a Chicago külvárosában van. Amikor Brittany Ellies és Alejandro „Alex” Fuentes kénytelenek lesznek, labor partnerek lesznek kémiai osztályban. Egy emberi kísérlet vezet arra, hogy Brittany hibátlan hírnevet szerez, de vannak otthon problémás élete. Alex, aki a rossz fiú, de van személyisége, amit a vágya elrejt, hisz egy banda tagja. Amikor egyűt lesznek, Alexnek életének van értelme, áttörve az elvárásokat, amelyek veszélyeztetik Britanny és Alexet. A Tökéletes Kémia az olvasókat ráveszi, hogy milyen az élet a két oldalt, amely egy szerelmi történet, de nem tudni mi található a felszín alatt.

Rules of Attraction/ A Vonzás szabályai.
vonzas_szabalyai.jpg

A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?

Chain Reaction/ Láncreakció.
simon_elkeles-lancreakcio.png

A legifjabb Fuentes testvér mindent elkövet, hogy a családját megvédje

 

Luis Fuentest mindig távol tartották a bandaháborúk erőszakos világától, amely a bátyjai életét megmérgezte. Luis így máshol kockáztatja az életét – hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.
Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar, ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret, és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. A szülei ugyan Mexikóból származnak, de orvosgyerekként inkább tartozik az előkelő északiakhoz, így az iskolában nem vállal közösséget a Latin Vér tagjaival. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.
Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli oldalon élő srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője. Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. A Nikki iránt érzett szerelme elég lesz-e ahhoz, hogy távol maradjon attól a sötét és kegyetlen világtól, amelynek a peremén pengeélen táncol?

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 450
Heti: 520
Havi: 9 133
Össz.: 382 141

Látogatottság növelés
Oldal: Simone Elkeles és az ő Kémiája
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »