Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Kedves olvasók!
Tudom, hogy fúrcsa lesz mindenkinek aki olvassa ezt a menü pontot. Az Alexandra könyvesbolt hálózat veszélyben van, Március 4.én voltam a legközelebbi Alexandrához, ami Nyíregyházán van, meglepetésemre láttam, amelyik a sétálóban van kiadó " Technikai okok miatt zárva" volt kíirva.
Ezért írtam egy levelet az egyik Minisztériumhoz, döntsétek el, hogy jól döntöttem. Közlöm a levelet.

 

Tisztelt Erőforrás Minisztérium Ügyfélszolgálata!

Azzal a kéréssel fordulok a Minisztérium ügyfélkapcsolatához! Nem tudom a minisztériumhoz tartozik-e a könyves piachoz tartozó jogi ügyintézések, mert hallottam hírét, az egyik nagy múltú és kiterjedt vállalkozású könyvesház, az Alexandra könyvhálózatról a híreket, hogy az országosan működő boltok fele bezáráshoz közel áll. Az egyikhez, ami a városomhoz közel van, meg szoktam látogatni, de a mai napon tudtam meg, hogy az üzletet kiadja.
Lehetséges lenne-e olyan megoldás, amit évekkel ezelőtt megtörténhetett, hogy a bankok a csőd szélén állva mentőcsomagot kaptak.
Azt szeretném megérdeklődni, hogy az Alexandra könyvesbolt hálózata kaphatna-e ilyen fajta segítséget, mert hiszen a könyvek, az olvasás, az a Kultúra része. Lehetne a Magyar Kultúrát így megmenteni, hogy a Kormány kifizeti a könyvhálózat adó tartozását, és aki mostanában átvette a könyvesházhoz tartozó jogokat, azzal valahogyan megegyezni? Ne zárjanak be az üzletek, mert ha bezár, ki fogja a kultúrát művelni, kezébe könyvet vegyen. Vagy talán arra kell gondolni, az ilyen csődeljárásos trükkel akarják mások megvenni az épületeket.
Ki tudja megválaszolni az érdeklődéssel elküldött levelet.
Tisztelettel: Hegedűs Máté/ egy olvasó.

Ha megkapom a Minisztérium válaszát közölni fogom. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 455
Heti: 2 153
Havi: 7 961
Össz.: 380 969

Látogatottság növelés
Oldal: LEVÉL AZ ALEXANDRA HÁLÓZAT ÜGYÉHEZ
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »