Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Tisztelt Látogató!
A Könyvfoglalás címmel egy kezdeményezés lenne. A cím egy Könyvmolyképzős írótol származik, Bessenyei Gábortól, akinek youtube csatornáján bemutatja első könyvét, a Görög mitológiást- Az Olimposz legyőzése. A címe megfogott, így kitalálom a többit, hogyan gondoltam el.


konyvfoglalasoldalhoz1.jpg

 

Először is köszönöm, rálelt a könyvek birodalmának világára, biztosan okkal tetted, aminek örülök. Bármit megtalálhatsz, ami érdekel, mert az informatika világába könyvet kézbe venni, nehéz nagyon. Belülről a szíved azt sugallja, kapcsolódj ki, mert elvégezted a mai feladatot, ezért piheni, kell, a legjobb megoldás az olvasás, hiszen szellemi frissességet kapsz, hátha tudok segíteni!
Mindig a szívedre hallgass, ő elvezet arra az útra, ami nagyon fontos, ha még nincs kezedbe könyv, még nem baj. A könyvek birodalmában szívesen segítenek választani, mert az a nap most érkezett el, itt pihenhetsz, a szereplők olyan térbe repítenek, ahol megismerheted az életüket, egy olyan világot! Ami különleges, és számodra is az lehet, velük önmagad lehetsz, így saját magadat ismerheted meg, egy történetben, ami számodra Végtelen lehet, így a barátaidat is elviheted, ők is pihenni szeretnének. Abból a munkából, amit ez a világ ad minden napon, ha a döntésed az, a könyvek csodás világát jobban meg szeretnéd ismerni, válassz magadnak illőt, mert minden kezdet nehéz, - arra az időre elfelejtheted az informatika gépesített világát, élj a könyvek birodalmába.
Minden ember azt a világot keresi, amiben nincs háború, hanem különleges élet, ez a világ létezik, bennünk van, és a könyvek olvasásában. A könyvek között boldog lehetsz, utazáson is részt vehetsz, amit a képzeletedre bízhatsz, kezdetben lesznek, akik ellenezni szeretnék, hogy ne tedd, mert az internet használatán kitárulhat egy világ, de az olvasásnál is. Azt is meglehet tenni, egyszerre mind kettőt, így olyan oldalt látogathatsz, amelyik olvasás izgalmával foglalkozik, megismerhetsz általa új írókat, és műveiket.
Ezzel a pár sorral azt szeretném elérni, az internetet használók zöme, megismerhesse az olvasást, ha egy megteszi, már megérte, ez legyen a saját KÖNYVFOGLALÁSúk, amit, ha akarunk, olyan tudássá válhat, amiből csak nyerhetünk, az olvasás nagyon jó érzés.
Akár gyűjtheted is a könyveket, mert olvasni jó, olvass az ünnepeken és azon is túl, SŐT..

Szándékom az is, készitek egy filmet, amit biztosan megmutatok.
Itt egy példa, hogyan gondoltam. 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 450
Heti: 520
Havi: 9 133
Össz.: 382 141

Látogatottság növelés
Oldal: KÖNYVFOGLALÁS
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »