Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

2015 december 04.

Interjú: Demi Kirschner

Interjú: Demi Kirschner

Pár napja jelent meg az Aranymosás-győztes Demi Kirschner első regénye, az Öld meg Jana Robinst. A szerzővel elsősorban a regényről és magáról az írásról, az íróiskola fontosságáról beszélgettünk.

– Mit tudhatunk rólad? Kérlek, mesélj magadról az olvasóknak!

Beléptem a harmincasok klubjába. Az egy nagyon elit hely, mindenkinek jár egy szívószálas ingyen koktél, színes esernyővel, és egy rakás kíváncsi szomszéd nénike, akik egyre gyakrabban igyekeznek felhívni a figyelmemet arra, hogy jaj hát aki annyit ül otthon egyedül, csöndben, ki tudja mivel mulatva az idejét, az bizony könnyen azon kaphatja magát, hogy macskás nőci lett. XD (Ami kizárt a macskaszőr allergiám miatt :) ) Amikor végül megkérdezik, mivel foglalkozom, és közlöm, hogy írok, általában elnézően elmosolyodnak, vagy megveregetik a vállamat, hogy semmi baj. Egykor ők is írók akartak lenni, meg híres színésznők.

Szeretek kirándulni, imádom az állatokat, szeretek vásárolni, jó filmeket nézni, jókat enni. Szeretek egy bevásárló központban azon tűnődni, mi lenne, ha az embereknek hirtelen a tudomásukra jutna, hogy tudatbefolyásoló élelmiszert vásárolnak, és a sárgarépa, a burgonya és a liszt titokban mind-mind egy újabb eszköz ahhoz, hogy a vásárlók pontosan azt tegyék itt a földön, amit egy titkos hatalom elvár. És most képzeld el, hogy mindez ráadásul még igaz is. <div class=

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 237
Tegnapi: 450
Heti: 687
Havi: 9 300
Össz.: 382 308

Látogatottság növelés
Oldal: Interjú Demi Kirschnerrel.
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »