Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Olimposz vére (Az Olimposz hősei 5.)

Rick Riordan     

Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Blood of Olympus
Fordító: Molnár Edit
ISBN: 9789634575092
Várható megjelenés: 2018
Termékkód: 8334

Nico figyelmeztette őket. Ha bemennek Hádész Házába, a félistenek legrosszabb emlékeit keltik életre. A szellemek nem lelnek többé nyugalomra. Nico maga is kísértetté változhat, ha újabb árnyutazásra indul Reynával és Hedge edzővel. De talán még ez is jobb, mint a másik alternatíva: hagyni, hogy valaki más haljon meg, ahogy azt Hádész is megjósolta.

Jászon rossz szelleme az anyja, aki kiskorában magára hagyta. Még nem tudja, jó vezetőnek bizonyul-e majd, de abban biztos, hogy ő nem fogja megszegni a szavát. Ő beteljesíti a prófécia rá vonatkozó részét: Vihar vagy tűz, mi hull a világra.

Reyna az ősei szellemeitől fél, akikből csak úgy süt a harag. De nem hagyhatja, hogy eltérítsék a szándékától; el kell vinnie az Athéné Parthenost a Félvér-hegyre, mielőtt háború tör ki a rómaiak és a görögök között. Vajon lesz elég ereje ahhoz, hogy sikerrel járjon, különösen úgy, hogy egy rémséges vadász koslat a nyomában?

Leo attól tart, hogy végül mégsem válik be a terve, hogy a barátai közbeavatkoznak. De nincs más út. Mindannyian tudják, hogy a Hetek közül valakinek meg kell halnia, ha le akarják győzni Gaiát, a Földanyát.

Pipernek azt kell megtanulnia, hogyan adja át magát a félelemnek. Csak így teljesítheti a feladat rá eső részét, és mondhatja ki azt az egy szót.

Az Olimposzi vérben – Az Olimposz hősei sikersorozat felvillanyozó fináléjában – a hősök, az istenek és a szörnyek mind hozzájárulnak a prófécia mindent elsöprő beteljesüléséhez.

-----

Egy kutya négy élete – Molly

W. Bruce Cameron     

Kötéstípus: kemény táblás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Molly's Story
Fordító: Palásthy Ágnes
ISBN: 9789634574996
Várható megjelenés: 2018
Termékkód: 8314

Egy kutya és kislány gazdája szívmelengető története.

A regény egy keverék kutya életét írja le attól a pillanattól, hogy világra jön egy jószívű hölgy házában, aki befogad és gazdához segít kóbor kutyákat. A kiskutya új gazdája egy kislány lesz, CJ, aki rideg anyja mellett él. Molly hűséges kiskutya, akiről az is kiderül, hogy tehetsége van a rákbetegség felismeréséhez kitűnő szaglása által.

Ez a gyors tempójú történet, amelyben egy kallódó kiskutya, és magányos gazdája egymást segítve felfedezik a tehetségüket, szívmelengető olvasmány, amely arra ösztönzi az olvasót, hogy eltűnődjön rajta, milyen fontos egy erős, támogató család.
-----

Megtalálni Edent (A szerelem csillagjegyében 6.)

Mia Sheridan     

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Finding Eden
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789634573531
Várható megjelenés: 2018
Termékkód: 7909

A Megtalálni Edent a Calder útja folytatása és befejezése.

Miből merítesz erőt, ha vége annak a világnak, amit ismertél, és a szeretteidet elmosta az özönvíz? Ha az új világban, amibe belecsöppentél, pont olyan magányos vagy? Hol találod meg a reményt, ha összetört a szíved, és bizonytalan a jövőd?

A Megtalálni Edent az erőről, a felfedezésről, a megbocsátásról és a halhatatlan szerelemről szól. Arról, hogy a sorsnak engedelmeskedve követni kell a békéhez vezető utat.
-----

Második kísértés (Az éjszaka hercege 2.)

Jeaniene Frost     

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Twice Tempted
Fordító: Szebegyinszki Szilvia
ISBN: 9789634570844
Várható megjelenés: 2018
Termékkód: 7697

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.
-----

Micsoda fény!

Jay Asher     

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: What Light
Fordító: Nagy Boldizsár
ISBN: 9789634575061
Várható megjelenés: 2018
Termékkód: 8271

A szerelem mindent legyőz?

Sierra szeretné megérteni. Caleb szeretné jóvátenni.

Együtt rátalálhatnának az igaz szerelemre – ha elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják, ami történt.

Keserédes történet az első szerelemről, a megbocsátás erejéről és a második esélyekről. Arról, hogyan lásd meg a másik valódi személyiségét. Sierra csak átmenetileg lakik a városban: a családjával minden évben eltöltenek itt egy rövid időszakot. Ez idő alatt a lány megpróbál érzelmileg távol maradni a fiúktól – Caleb pedig épp azon dolgozik, hogy megbocsásson önmagának, miután egy szörnyű tettet vitt véghez. A fiú szerint: mindenkinek lehet néha rossz napja. De csak akkor kezd el hinni ebben igazán, miután megismerte Sierrát. Nevettem, tapsikoltam, sírtam és hát igen, teljesen beleestem Sierrába, Calebbe és ebbe a tökéletesen megírt, bájos történetbe.”

– Jennifer Niven, bestsellerszerző

Előbb összetöri a szíved, majd segít abban, hogy újra hinni tudj a szerelemben.

Add át magad a lebegésnek!
-----

Magisztérium 5. – Az aranytorony

Holly Black , Cassandra Clare     

Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Golden Tower (The Magisterium series Book 5)
Fordító: Komáromy Zsófia
ISBN: 9789634574545
Várható megjelenés: 2018
Termékkód: 8340

Egyszer minden jó mágus véget ér.

Callum Hunt volt már hős és üldözött, a jó bajnoka és a gonosz megtestesítője. Hiába nyitotta meg előtte a kapuit a Magisztérium, a fiú soha nem érezte úgy, hogy tényleg szívesen látnák ott. Sokkal inkább érzékelte a többiek ellenszenvét… és félelmét.

Most, hogy Call megkezdi utolsó tanévét a mágusképzőben, a helyzete bizonytalanabb, mint valaha. Egyetlen sajátos kivételtől eltekintve az összes barátjától elhidegült. Egy titokzatos árny még mindig nem hagyja nyugodni. És nem is sejti, hogy élete legnagyobb kihívásának küszöbén áll…

A Magisztérium-sorozat nagyszabású lezárásában Holly Black és Cassandra Clare bombasikerű szerzőpárosa végzetes veszéllyel állítja szembe Callumot, bemutatva, hogy a mágia egyaránt lehet megmentő és tönkretevő, létrehozó és elpusztító.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 69
Heti: 700
Havi: 2 297
Össz.: 743 028

Látogatottság növelés
Oldal: ELŐKÉSZÜLETBEN- 2018-3
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2024 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »