Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Barney Stinson.

barney_stinson.jpeg

Valódi neve Barnabus Stinson
Neme férfi
Született 1976
Foglalkozása Ismeretlen, vezető pozíció a Goliát Nemzeti Banknál (beépített FBIügynök)
Családja James Stinson (anyai féltestvér)
Jerome "J.J." Whittacker Jr. (apai féltestvér)
Carly Whittacker (apai féltestvér)
Szülei Loretta Stinson (anya)
Jerome Whittaker (apa)
Cheryl Whittacker (mostohaanya)
Házastársa Robin Scherbatsky(2013-16)
Gyermekei Ellie Stinson (2018 )
Rokonai Leslie (unokatestvér)
Eli (unokaöcs)
Sadie (unokahúg)
Barnabas Stinson (feltételezett ős afüggetlenségi háborúidejéből)
Kapcsolatok Shannon
Robin Scherbatsky
Nora
Quinn Garvey

 

Gyermekkora és családja.

Barney 1976-ban született, és Staten IslandenPort Richmondban nevelte fel az anyja, Loretta, aki mint kiderül, elég könnyűvérű volt a gyerekei születése körül. Barney féltestvére James fekete, így mindkettőjük apjának kiléte nagyon sokáig rejtély volt. Anyjuk több hazugsággal is próbálta eltitkolni valódi apjukat (pl. egyszer azt válaszolja, hogy azért másszínűek, mert James születésekor csoki-, Barney születésekor pedig vaníliafagyit evett). Anyja egyszer elmondja az "igazat" Barneynak, mégpedig, hogy Bob Barker, a Mennyi az annyi? című műsor házigazdája az apja. Barney ebben a tudatban él nagyon sokáig, egyszer pedig úgy dönt, hogy közli Bob Barkerrel a hírt élő adásban, de az utolsó pillanatban végül meghátrál. Gyerekként Barney nagyon gyenge volt a sportokban, sokszor láthatjuk, hogy nem sok barátja volt (egyszer pl. senki nem ment el a szülinapi bulijára). Lily egyszer felfedi, hogy Barney hegedűművész szeretett volna lenni.

Természettörténet című részben kiderül, hogy egy Jerome Whittacker nevű ember – akiről Barney úgy tudta, hogy a nagybátyja – a Barney okozta károk miatt kiállított űrlapon az "apa" rubrikát jelöli be. Barney megkéri Robint (aki ott volt vele, mikor ez kiderül), hogy ezt ne árulja el senkinek. Később végül Barney találkozik az apjával, azonban egyáltalán nem ilyen emberre emlékezett a gyerekkorából. A bulizós, szabadszellemű apából egy kisvárosi vezetésoktató lett, emiatt Barney nagyot csalódik, de jobban fáj neki, hogy a férfi miért hagyta el gyerekkorában. És bár ekkor Barney elutasítja, hogy Jerry része legyen az életének, később megfogadja a tanácsát, hogy öregkorára be kell, hogy nőjön a feje, és meg kell állapodnia.

Művei:
Tesókódex szülőknek- 2012.
tesokodex_szuloknek.2.jpg


Ha király vagy, jöhet a trónörökös!

Csak nem gyereked lesz?

Ideje feltenned magadnak pár fontos kérdést:

Jó szülő leszek? – Bírom én ezt anyagilag? – Fogok még valaha szexelni?

Nos, a válasz ezekre a kérdésekre egy-egy betonkemény „nem”! De csak azért, mert a te létezésed immár nem több mint egy kis odaszáradt takony az élet vásznán, nem kell mindjárt a gyerekednek is olyan bénának lennie, mint amilyen te vagy. Ezért írtam ezt a könyvet – hogy tuti muttit vagy fatergetes aput neveljek belőled!

EZEKET KÍNÁLJA A TESÓ KÓDEX SZÜLŐKNEK:

Segít olyan nevet választani a csemetédnek, ami miatt nem fogják a szekrénybe zárni a gimiben

Segít beújítani egy irtó dögös bébiszittert

Olyan örökzöld mondókákat tanít a gyerekednek, mint A vén McDugnald vagy A két csöcs a buszban

Színpompás ábráival, interaktív feladataival, és arra vonatkozó javaslataival, hogy hogyan tedd a babakocsid baba kocsivá, a Tesó Kódex Szülőknek minden olyan eszközt megad neked, ami ahhoz kellhet, hogy a gyerekedből majdnem olyan király arcot nevelj, mint én. Majdnem.
 
Tutikalaúz Tesóknak:- e-könyv.


tutikalauz_tesoknak.jpg


Kötéstípus: e-könyv
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Fordító: Gyurkovics Máté
ISBN: 9789632457376(epub), 9789632457383(mobi)
Termékkód: 947

MI MUTAT LEGSZEBBEN A ZSEBBEN? A TUTIKALAUZ! A New York Times sikerlistás szerzője, Barney Stinson bemutatja a Tesó Kódex kihagyhatatlan oldalhajtását – e pompás (ki)útmutatót a jövő menő Tesóinak. Új szabályok, ihletadó gondolatok és bölcsességek, néhány, a Kódexből ismert megunhatatlan gyöngyszemmel egyetemben – a Tutikalauz mindezeket felvonultatva mutat utat egy lendüleTesónak a legkülönfélébb helyzetekben, amikbe csak csöppenhet – a strandon, meló közben, egy meccsen vagy a hölgyek társaságában. Plusz még jól is mutat a zsebedben.


A Tesókódex: e-könyv.

a_tesokodex.jpg

 

Kötéstípus: e-könyv
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Fordító: Gyurkovics Máté,Pusztai Péter
ISBN: 9789632457352(epub), 9789632457369(mobi)
Termékkód: 946

 

Mindannyian valamilyen belső viselkedési szabályzat szerint éljük életünket. Vannak, akik ezt erkölcsnek nevezik. Mások vallásnak. De azok a Tesók, akik nem ötölnek-hatolnak, hanem behatolnak, úgy hívják: a Tesó Kódex. Ami a történelem folyamán eddig csupán egy szájhagyomány útján terjedő, elnyelvelt elvrendszer volt, most először írott formában is a világ Tesóinak kezébe kerülhet. Sőt, a világtörténelemben először magyarul, hogy a magyarok is megtudhassák, mitől dagad a sok pannon halma, és megismerhessék a Tesó-trikolort: a piros lámpás fehérnép mindig zöld utat ad! E szabatos szabályrendszer betartásával bárkiből igazi Tesóbálvány válhat.

 

Cseltár: e-könyv

cseltar.jpg

Kötéstípus: e-könyv
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Fordító: Gyurkovics Máté
ISBN: 9789632457390(epub), 9789632457406(mobi)
Termékkód: 935

Mióta a világ világ, a férfiak minden kérdések alapkérdésére keresik a választ: „Miért vagyok itt… és nem mondjuk egy csajban?”. A válasz most megtaláltatott. Immár, a Cseltár segítségével, célba vehetsz egy gyönyörű nőt, felszíthatod lelke legbensőbb lángját, majd azt kihasználva beletrükközheted a szexbe. Több mint 75 olyan garantált, tolónyomást biztosító skalpszerző technikát sajátíthatsz el, amelyet a szúróguru és nem mellesleg überkirály Barney Stinson ötölt ki.

„E lapokon körvonalazok minden olyan átverést, ámítást, porhintést, svindlit, szédítést, trükköt, dumát és taktikát, amelyet valaha is használtam, vagy reményeim szerint használni fogok, hogy csajokat szedjek fel, és űzzem velük az ipart. Most pedig, jótékony önzetlenségem egyik jeleként, ezt a bút múlató útmutatót közkinccsé teszem.”

Barney Stinson, az Előszóban

„A Cseltár végigolvasása előtt semmi esélyem sem volt a csajoknál. Most meg mintha bottal kéne elhajtanom őket! Kösz, Barney!”

Jim Richards, nemrég nyert 83 milliót a lottón és esett át pénisznagyobbító műtéten

„Ha egy vadidegen bepróbálkozna nálam bármelyik leírt csellel, simán ágyba bújnék vele!”

Barnelia Stinson, átlagnő

„Néhányan azt kérdik, miben hasonlít a Cseltár az Alkotmányra. Én azt kérdem, miben nem?”

Az egyik Kennedy, mondjuk
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 455
Heti: 2 176
Havi: 7 984
Össz.: 380 992

Látogatottság növelés
Oldal: BARNEY STINSON
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »