Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógia.
kerstien_gier.jpg

Rubinvörös:
Mitévők legyünk, ha egyszerre a múltban találjuk magunkat, és csak annyit tudunk, hogy az üküküküküknagyapánk lovát Kövér Anninak hívták? Úgy van: megőrizzük a hidegvérünket. Legalábbis ezt próbálja tenni Gwendolyn, amikor kiderül: nem elég, hogy ő örökölte a családban az időutazásért felelős gént, de ráadásul az a feladat is neki jutott, hogy rendbe szedje a múltat. És mindennek a tetejébe épp ezt az arrogáns Gideont kapja útitársul! Az össze nem illő páros kénytelen-kelletlen beleveti magát a nem éppen hétköznapi kalandokba. Gwendolyn hamarosan megtapasztalja, hogy az ellentétek alighanem tényleg vonzzák egymást, és ez régen sem volt másképp. És, hogy már a múltban sem úgy mennek a dolgok, mint egykoron…
rubinvoros.jpg

Zafírkék:
zafirkek.jpg

Friss szerelmesként a múltba utazni – ez talán nem a legjobb ötlet. 
A tizenhat éves újdonsült időutazó, Gwendolyn legalábbis így gondolja. 
Neki és Gideonnak ugyanis épp elég a gondjuk anélkül is. 
Például meg kell menteniük a világot. Vagy meg kell tanulniuk menüettet táncolni. 
(Egyik sem igazán egyszerű!)

Amikor ráadásul Gideon nagyon titokzatosan kezd viselkedni, Gwendolyn számára világossá válik, hogy mihamarabb át kell vennie az irányítást a saját hormonjai felett. Különben semmi nem lesz az időtlen szerelemből!

Romantikus, humoros, példátlan – Gideon és Gwen kalandjaival Kerstin Gier mindenkor elvarázsolja közönségét.

 

Smaragdzöld:
smaragdzold.jpg
 

 

Mit tesz az, akinek összetörték a szívét? Úgy van. Telefonál a legjobb barátnőjével, csokoládét majszol és hetekig dagonyázik a boldogtalanságban. Csak az a bökkenő, hogy az akarata ellenére időutazóvá vált Gwendolynnak egészen más dolgokra kell tartalékolnia az energiáit: például a túlélésre. Mert azok a szálak, amelyeket a kétes hírű Saint Germain gróf még a múltban illesztett egymáshoz, immár a jelenben is veszélyes hálóvá szövődtek.

Ahhoz, hogy felfedjék a titkot, Gideonnak és Gwendolynnak nem elég eltáncolni egy menüettet a 17. század egyik legpompásabb bálján, hanem hanyatt-homlok kell belevetniük magukat a kalandokba bármelyik évről is legyen szó…

Érzelmi hullámvasút az évszázadokon keresztül: Gideon és Gwen kalandjai Kerstin Gier, kitűnő bestseller-szerző tollából.

Beleszeretsz!

 

 

 

Rubinvörös film-2013.
rubinfilm2.jpg

 

Szereplők:
Maria Ehrich - GWENDOLYN SHEPHERD
 

Maria Ehrich német színésznő, 1993. február 26-án született a németországi Erfurtban.
Tíz éves volt, amikor először szerepelt filmben. Ez csupán egy mellékszerep volt, amit később az emberek hamar elfelejtenek, de ez Mariának mindegy volt. Egészen addig Maria teljesen normális életet élt, de egész életében színésznő akart lenni. Mindig szeret mások szerepébe bújni és a játékban valami újat felfedezni. Akkoriban állatorvos akart lenni és sosem számolt azzal, hogy a sorsa teljesen más irányt vehet fel.
Minden egy újságcikkel kezdődött. Egy nap Maria édesanyja odament hozzá, és megkérdezte, hogy szeretne-e jelentkezni. A kezében tartott újság egyik cikkében az állt, hogy keresik a női főszerepet a Mein Bruder ist ein Hund című filmbe. Maria természetesen igent mondott és küldött egy levelet fényképpek a megadott címre. Szerencsére meghívták a castingra, ahol elnyerte a szerepet.
A szerep eljátszását további szép ajánlatok követték. Voltak olyan szerepek is, amiket nem kaphatott meg, de ezt elfogadta, a szakma miatt. Máig nagyon hálás azért, hogy színészkedhet. 2004-ben Peter Timm rendező őt választotta az Eine Mutter für Anna főszerepére. Ez volt az első igazi debütálása. 2005-ben a Mein Bruder ist ein Hund miatt jelölték Undine-díjra Legjobb Debütáló Színésznő kategóriában.
2006-ban vendégszerepelt egy rész erejéig az Álomhotelben, valamint kapott egy kisebb szerepet a Drezda - A pokol napja című filmben is. 2007-ben két újabb film, a Rudi malac újra száguld és a Die Frau vom Checkpoint Charlie következtek. Utóbbiért 2008-ban Thüringi Filmdíjat kapott a Thüringi Kulturális Minisztáriumtól.

2008-ban szerepelt a Ein Ferienhaus auf Ibiza nevű filmben és két rész erejéig a Meine wunderbare Familie című sorozatban. 2009-ben az Ein Date fürs Leben következett. 2010-ben Francesca volt a Rock It!-ban.

2011-ben az A férfi a legjobb orvosság-ban három részben láthattuk, majd következett az Ausgerechnet Sex! című film és egy újabb vendégszerep, ezúttal a SOKO Stuttgartban. A 2011-es év végén megkapta a Rubinrot főszerepét, Gwendolyn Sheperd-et játszhatja el Kerstin Gier Időtlen szerelem trilógiájának megfilmesítéseiben. A film forgatása 2012 februárjában kezdődött és júniusig tartott. A filmet 2013. március 14-én mutatták be Németországban.

2012-ben leérettségizett az erfurti Heinrich-Hertz-Gymnasium-ban, majd egyből belevetette magát a Das Adlon. Eine Familiensaga forgatásaiba. A filmsorozatban - ami az 1900-as évek elején játszódik -, egy fiatal, Alma nevű lányt alakít, aki különböző kalandokba keveredik. Az első részt 2013 januárjában mutatták be a TV-ben. Mindezek mellett Lipcsében jár egyetemre, ahol irodalmat tanul.

2013-ban szerepelt még az Ein starkes Team című sorozat egyik részében is, valamint a Die kleine Meerjungfrau-ban, ami a népszerű ARD-mesefilmek egyik része. A Rubinrot olyan sikereket ért el, hogy a készítők az adaptáció folytatása mellett döntöttek, így 2013 augusztusában kezdetét vették a második rész, a Saphirblau próbái. Az első poszter 2014 tavaszán, az első előzetes június 4-én jelent meg, a premierre pedig augusztus 14-én kerül sor Németországban. Mindeközben Leát alakította a Sie heißt jetzt Lotte című rövidfilmben, amit a Caness-i FIlmfesztiválon is bemutattak. Jelenleg egy történelmi filmen dolgozik, amiről egyelőre nem álrult el több részletet.

Díjak
2013: New Faces Award (a Bunte magazin díja) Das Adlon. Eine Familiensaga-ban nyújtott alakításáért, mint Legjobb utánpótlás színésznő.Forrás: http://starity.hu/sztarok/maria-ehrich/eletrajz/#ixzz3LhMSOZVc


Jannis Niewöhner - GIDEON DE VILLIERS
 
Jannis Niewöhner német színész, 1992. március 30-án született.

Tíz éves volt, amikor első szerepét megkapta a Tetthely című sorozatban és ezzel útjára indult karrierje. Ezt 2004-ben a Für immer Edelweiß nevű rövidfilm, majd 2005-ben a Der Schatz der weißen Falken című film követte. Sokak számára a 2006-os TKKG und die rätselhafte Mind-Machine miatt lett ismert.
2007-ben több szerep is követte egymást: a nézők két filmben - a Von Müttern und Töchtern-ben és a Die wilden Hühner und die Liebe-ben -, és egy rövidfilmben - a Der Baum-ban - is viszontláthatták. 2008-ban újabb két film, a Sommer és a Puthuni hambagiya következett. 2009-ben szerepelt a Gangs című filmben.
2010-ben a 16 éves Valériuszt alakította a Szent Ágoston első két részében és a Freche Mädchen 2-ban. 2011-ben szerepelt egy rész erejéig a Stolberg-ben és az Ein Tick anders-ben. Az év végén kiderült, hogy ő kapta Gideon de Villiers szerepét a Rubinrot-ban, ami Kerstin Gier nagy sikerű könyvének megfilmesítése.
2012-ben szerepelt az Ein Jahr nach morgen-ben, valamint feltűnt egy rész erejéig Az 'Öreg' nevű sorozatban. Szintén ebben az évben került leforgatásra a Rubinrot Európa különböző helyszínein. A mozibemutatóra 2013. március 14-én került sor Németországban. Az adaptáció annyira sikeres lett, hogy a készítők úgy döntöttek, elkészítik a második részt is, a Saphirblaut. Ennek forgatása 2013 szeptemberében vette kezdetét.

2013-ban szerepelt a Amikor az országnak szüksége van hősökre című kalandfilmben, melynek németországi bemutatójára októberben került sor. Az Eltern című vígjátékot és az In einem wilden Land című westernt egy hónappal később. 2013 novemberében mutatták be. Leforgatta még a Besser als Nixet is, ennek premierje 2014-ben várható. 2014-ben ismét szerepelt a SOKO Köln egy epizódjában, valamint a Doktorspiele című vígjátékban.

Érdekességek
- Beszél angolul is.
- Tud játszani zongorán, gitáron és ütős hangszereken is.
- Berlinben lakik.
- Jelenlegi barátnője Emilia Schüle, német színésznő.

 Forrás: http://starity.hu/sztarok/jannis-niewohner/eletrajz/#ixzz3LhN5fDVH


Veronica Ferres - GRACE SHEPHERD

Laura Berlin - CHARLOTTE MONTROSE
15 éves korában fedezte fel egy modellügynökség. Divatbemutatókon vett részt. 17 évesen az Elle borítójára került. 2009-ben Berlinben modellként dolgozik. Színészi tehetsége az iskolában nyilvánult meg: volt igazgatója 2009-ben kiválasztotta a Hófehérke főszereplőjévé, így debütált a tévében. Számos reklámban szerepelt, valamint egy zenei videóban, az Oomph!-ban. 2012-ben megkapta Charlotte Montrose szerepét Kerstin Gier Időtlen szerelem könyvsorozatának filmesített változatában

Forrás: http://starity.hu/sztarok/laura-berlin/#ixzz3Llk4EdNa

Axel Milberg

Katharina Thalbach
Josefine Preuß - LUCY MONTROSE
Friederike Rhein - SAHRA BLOOMBERG
Oxana Salzmann - CYNTHIA DALE
Justine del Corte (Hirschfeld) - MADAME ROSSIN

Rubinvörös stáblista

 

Szereplők:
Maria Ehrich
Gwendolyn Shepherd

Jannis Niewöhner
Gideon de Villiers

Veronica Ferres
Grace Sheperd

Uwe Kockisch
Falk de Villiers

Katharina Thalbach
Maddy nagynéni

Florian Bartholomäi
Paul de Villiers

Laura Berlin
Charlotte Montrose

Anna Böttcher
Passantin

Sibylle Canonica
Glenda

Justine del Corte
Madame Rossini

Levin Henning
Nick Shepherd

Gottfried John
Dr. White

Gerlinde Locker
Lady Arisa

Jennifer Lotsi
Leslie

Axel Milberg
Lucas Montrose

Josefine Preuá
Lucy Montrose

Oxana Salzmann
Cynthia Dale

Chiara Schoras
Margaret Tilney

Johannes Silberschneider
Mr. Bernhard

Peter Simonischek
Saint-Germain gróf

Kostja Ullmann
James

Rüdiger Vogler
Thomas George
 
rendezte
Felix Fuchssteiner

producer
Felix Fuchssteiner
Hans W. Geissendörfer (társ)
Robert Marciniack
Katharina Schöde
Markus Zimmer

forgatókönyv
Katharina Schöde
Kerstin Gier (történet)

fényképezte
Sonja Rom

vágó
Wolfgang Weigl

zene
Philipp F. Kölmel

látványtervezés
Matthias Musse
Ralf Schreck (díszlet)
Birgit Esser (szerkesztő)

jelmez
Janne Birck

egyéb...
Anna-Lena Slater (szereposztás)

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 214
Tegnapi: 450
Heti: 664
Havi: 9 277
Össz.: 382 285

Látogatottság növelés
Oldal: Kerstin Gier és az ő időtlen szerelme
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »