Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

ALYSON NOEL:
alyson_noel.jpg

Alyson Noel Orange Countyban született december 3-án. Csak a hónapot és a napot hajlandó elárulni. Szülei még tinédzser korában elváltak. Már az iskolában ráérzett az írás örömére. Irodalomórákon a kötelező olvasmányokról szóló esszék helyett rendre kitalált történeteket adott be. A tanára nem bánta, ugyanúgy osztályozta le, mintha a konkrét feladatot oldotta volna meg. Egy idő után már az osztálynak is olvasott fel belőle, annyira jónak találta Noel írásait. Miután elvégezte a középiskolát, összepakolt és Európába utazott. Mykonos szigetén, Görögországban kötött végül ki, ahol több évig élt, majd ezt követően New Yorkba költözött, ahol légi utaskísérőként dolgozott.Már akkoriban is szeretett írni, ezért úgy döntött, hogy hivatásosoktól tanulja meg a fortélyokat és járni kezdett egy írói tanfolyamra. Egészen 2001. szeptember 11-éig ez csak hobbi maradt, de a tragikus eseményeket követően úgy döntött, jobb, ha pályát módosít, így ott hagyta a légitársaságot. Ezt követően már komolyabban vette a tanfolyamot.Első regényét 2004 februárjában vásárolta meg a St. Martin’s Press kiadó és egyből kétkönyves szerződést kötöttek vele.Eddigi legsikeresebb műve a Halhatatlanok sorozat, melynek első része Mindörökké (Evermore) címmel 2009 elején jelent meg és egyből a The New York Times sikerlistájának élére KERÜLt.

Férjével egy Newport Beach-i barátjánál találkozott. hamarosan visszaköltözött VELE Orange Countyba. Férjénél hamarosan Leukémiát állapítottak meg. Jelenleg jól van. Nincsenek gyermekei

Evermore-Mindörökké:
evermore.jpg

okos, titokzatos és gazdag. A lány nem tudja, kibe szeret bele, de egy biztos: Damennek rengeteg különös titka van. Elvarázsolt világban jár, a fény és a sötétség mezsgyéjén, ahová magával viszi Evert is.
BLUE MOON:
blue_moon.jpg
 E bűvös teliholdas estén megnyílik az idő kapuja és feltárja titkát…
Ever egyre otthonosabban mozog Damen világában, és önmagát, újonnan felfedezett képességeit is egyre jobban megismeri. Szerelmük Damennel beteljesedni látszik, de ekkor valami rettenetes történik és a lány kegyetlen választás elé kerül.Ketyeg az óra.
Három… kettő… egy… szerelem?
Visszaszámlálás
Három… kettő… egy… Kit szeretsz jobban?Kék Hold – a végzetes éjszaka
Nyiss kaput és lépj be! Bátorság!
SHADOWLAND-Árnyvidék
shedowland.jpg
 
Újra indul a karma körhinta!
Ever életében minden tökéletes lenne, ha Ava árulása folytán nem maradna a nyakán a bosszantó ikerpár, Romy és Rayne. Ha a bosszúszomjas Roman nem tenne újabb aljas kísérletet Ever és Damen szerelmének elpusztítására. Ha nem találkozna egy előző élete szerelmével. Ha nem követte volna el élete legnagyobb baklövését azzal, hogy megitatta Damennel az életmentő elixírt.

Lúzerek és bálkirálynők
Stréberek, pedálgépek, első bálozók, focisták – te hová illesz a sorban? Új lánynak lenni durva – kérdezd Rio Jonest! A New York-i jövevénynek fogalma sincs, hogyan illeszkedjen be a puccos, új magániskolába Dél-Kaliforniában. Ráadásul elkésett, túlöltözött, és egy Duran Duran számról kapta a nevét, ez, pedig nem könnyíti meg számára az első napot. Aztán megismerkedik Kristivel. A lány gyönyörű, gazdag, és pompon lány. A Newport Beach Középiskola méhkirálynője nem barátkozik akárkivel, ezért Rio boldog, amikor meghívást kap az iskola legexkluzívabb, népszerű lánycsapatába. Természetesen, mint minden klubnak, Kristinek és barátnőinek is vannak szabályaik: Mindig mosolyogj (még ha nem is gondolod komolyan), mindig öltözz csinosan (és sose vedd fel kétszer ugyanazt), és mindig flörtölj (de csak sportolókkal, felsősökkel és főiskolás srácokkal). Rio eleinte nagyon jól érzi magát, de amikor egyre jobban elmerül a nagyvilági társaságban, rájön, hogy van még egy szabály, amelyet új barátnői elfelejtettek megemlíteni: Ne bosszantsd fel Kristit…

Dark Flame/ Sötétláng.
Alyson Noël legsötétebben csábító Halhatatlanok-regényében Ever a saját teste és lelke irányításáért küzd – és az időtlen, igaz szerelemért, amelyet évszázadok óta üldöz. Ever segíteni akar Havennek, amikor halhatatlanként életre kelti. De Haven megrészegül új erejétől, és gátlástalanná válik. Elhangzik a végső fenyegetés: hogy felfedi titkukat a világnak. De Ever küzdelme, hogy titokban tartsa a halhatatlanokat, csak közelebb sodorja Havent az ellenséghez: Romanhez és gonosz barátaihoz. Ever egyre mélyebbre süllyed a fekete mágiában, hogy megszabadítsa Dament Roman hatalmától. De amikor a varázslata rosszul sül el, ahhoz a pasihoz köti őt, aki elszántan el akarja pusztítani. Furcsa, idegen lüktetés jár benne, és mindegy, mit tesz, csak Romanre tud gondolni – csak az ő érintésére vágyik. Miközben próbál ellenállni a szilaj vonzásnak, az azzal fenyegeti, hogy elemészti. Roman több mint hajlandó kihasználni Ever gyengeségét… Ever pedig egyre közelebb araszol a megadáshoz. Lázasan próbálja megtörni a varázslatot, mielőtt túl késő lenne, és Jude-hoz fordul segítségért. Hogy megmeneküljön, kockára tesz mindent, amit ismer és szeret – még a jövőjét is Damennel.

 Everlasting/ Örökkétartson.
Night Star- Szerencsecsillag

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 455
Heti: 2 186
Havi: 7 994
Össz.: 381 002

Látogatottság növelés
Oldal: Alyson Noel és az ő halhatanlanjai
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »