Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

 

Maria Ehrich - GWENDOLYN SHEPHERD:
 

Maria Ehrich német színésznő, 1993. február 26-án született a németországi Erfurtban.

Tíz éves volt, amikor először szerepelt filmben. Ez csupán egy mellékszerep volt, amit később az emberek hamar elfelejtenek, de ez Mariának mindegy volt. Egészen addig Maria teljesen normális életet élt, de egész életében színésznő akart lenni. Mindig szeret mások szerepébe bújni és a játékban valami újat felfedezni. Akkoriban állatorvos akart lenni és sosem számolt azzal, hogy a sorsa teljesen más irányt vehet fel.

Minden egy újságcikkel kezdődött. Egy nap Maria édesanyja odament hozzá, és megkérdezte, hogy szeretne-e jelentkezni. A kezében tartott újság egyik cikkében az állt, hogy keresik a női főszerepet a Mein Bruder ist ein Hund című filmbe. Maria természetesen igent mondott és küldött egy levelet fényképpek a megadott címre. Szerencsére meghívták a castingra, ahol elnyerte a szerepet.

A szerep eljátszását további szép ajánlatok követték. Voltak olyan szerepek is, amiket nem kaphatott meg, de ezt elfogadta, a szakma miatt. Máig nagyon hálás azért, hogy színészkedhet. 2004-ben Peter Timm rendező őt választotta az Eine Mutter für Anna főszerepére. Ez volt az első igazi debütálása. 2005-ben a Mein Bruder ist ein Hund miatt jelölték Undine-díjra Legjobb Debütáló Színésznő kategóriában.

2006-ban vendégszerepelt egy rész erejéig az Álomhotelben, valamint kapott egy kisebb szerepet a Drezda - A pokol napja című filmben is. 2007-ben két újabb film, a Rudi malac újra száguld és a Die Frau vom Checkpoint Charlie következtek. Utóbbiért 2008-ban Thüringi Filmdíjat kapott a Thüringi Kulturális Minisztáriumtól.

2008-ban szerepelt a Ein Ferienhaus auf Ibiza nevű filmben és két rész erejéig a Meine wunderbare Familie című sorozatban. 2009-ben az Ein Date fürs Leben következett. 2010-ben Francesca volt a Rock It!-ban.

2011-ben az A férfi a legjobb orvosság-ban három részben láthattuk, majd következett az Ausgerechnet Sex! című film és egy újabb vendégszerep, ezúttal a SOKO Stuttgartban. A 2011-es év végén megkapta a Rubinrot főszerepét, Gwendolyn Sheperd-et játszhatja el Kerstin Gier Időtlen szerelem trilógiájának megfilmesítéseiben. A film forgatása 2012 februárjában kezdődött és júniusig tartott. A filmet 2013. március 14-én mutatták be Németországban.

2012-ben leérettségizett az erfurti Heinrich-Hertz-Gymnasium-ban, majd egyből belevetette magát a Das Adlon. Eine Familiensaga forgatásaiba. A filmsorozatban - ami az 1900-as évek elején játszódik -, egy fiatal, Alma nevű lányt alakít, aki különböző kalandokba keveredik. Az első részt 2013 januárjában mutatták be a TV-ben. Mindezek mellett Lipcsében jár egyetemre, ahol irodalmat tanul.

2013-ban szerepelt még az Ein starkes Team című sorozat egyik részében is, valamint a Die kleine Meerjungfrau-ban, ami a népszerű ARD-mesefilmek egyik része. A Rubinrot olyan sikereket ért el, hogy a készítők az adaptáció folytatása mellett döntöttek, így 2013 augusztusában kezdetét vették a második rész, a Saphirblau próbái. Az első poszter 2014 tavaszán, az első előzetes június 4-én jelent meg, a premierre pedig augusztus 14-én került sor Németországban. Mindeközben Leát alakította a Sie heißt jetzt Lotte című rövidfilmben, amit a Caness-i FIlmfesztiválon is bemutattak. Ezután egy történelmi dármában, a Götz von Berlichingenben szerepelt, amit 2014. december 4-én mutattak be Németországban.

2015-ben kitüntették a Lilli Palmer & Curd Jürgens Gedächtniskamera díjjal, valamint szerepelt a Twilight Over Burma című filmben. A Smaragdgrün felolvasási próbái 2015 márciusában kezdődtek, bemutatására pedig várhatóan 2016. június 30-án kerül sor. Szintén 2016-ban Helga Schöllack megformálója a Ku'damm 56 című minisorozatban.

Díjak
2013: New Faces Award (a Bunte magazin díja) Das Adlon. Eine Familiensaga-ban nyújtott alakításáért, mint Legjobb utánpótlás színésznő.
2015: Lilli Palmer & Curd Jürgens Gedächtniskamera
2015: Jupiter mint legjobb nemzeti szereplőForrás: http://starity.hu/sztarok/maria-ehrich/#ixzz4Belk9T1X


Jannis Niewöhner - GIDEON DE VILLIERS. 

Jannis Niewöhner német színész, 1992. március 30-án született.

Tíz éves volt, amikor első szerepét megkapta a Tetthely című sorozatban és ezzel útjára indult karrierje. Ezt 2004-ben a Für immer Edelweiß nevű rövidfilm, majd 2005-ben a Der Schatz der weißen Falken című film követte. Sokak számára a 2006-os TKKG und die rätselhafte Mind-Machine miatt lett ismert.

2007-ben több szerep is követte egymást: a nézők két filmben - a Von Müttern und Töchtern-ben és a Die wilden Hühner und die Liebe-ben -, és egy rövidfilmben - a Der Baum-ban - is viszontláthatták. 2008-ban újabb két film, a Sommer és a Puthuni hambagiya következett. 2009-ben szerepelt a Gangs című filmben.

2010-ben a 16 éves Valériuszt alakította a Szent Ágoston első két részében és a Freche Mädchen 2-ban. 2011-ben szerepelt egy rész erejéig a Stolberg-ben és az Ein Tick anders-ben. Az év végén kiderült, hogy ő kapta Gideon de Villiers szerepét a Rubinrot-ban, ami Kerstin Gier nagy sikerű könyvének megfilmesítése.

2012-ben szerepelt az Ein Jahr nach morgen-ben, valamint feltűnt egy rész erejéig Az 'Öreg' nevű sorozatban. Szintén ebben az évben került leforgatásra a Rubinrot Európa különböző helyszínein. A mozibemutatóra 2013. március 14-én került sor Németországban. Az adaptáció annyira sikeres lett, hogy a készítők úgy döntöttek, elkészítik a második részt is, a Saphirblaut. Ennek forgatása 2013 szeptemberében vette kezdetét.

2013-ban szerepelt a Amikor az országnak szüksége van hősökre című kalandfilmben, melynek németországi bemutatójára októberben került sor. Az Eltern című vígjátékot és az In einem wilden Land című westernt egy hónappal később. 2013 novemberében mutatták be. Leforgatta még a Besser als Nixet is, melyet 2014 augusztusában mutattak be. 2014-ben ismét szerepelt a SOKO Köln egy epizódjában, valamint a Doktorspielecímű vígjátékban. Ugyanebben az évben látható volt a Dengler - Die letzte Flucht nevű minisorozatban, majd Danielt alakította az Alles ist Liebe című filmben Heike Makatsch és Katharina Schüttler oldalán, végül Jan volt a Für Immerben. 2015-ben érkezett a The Girl King című dráma, amely a hat évesen svéd királnyővé koronázott Krisztináról szól. Májusban került bemutatásra az Ostwind 2, illetve az év folyamán lefolytak aSmaragdgrün munkálatai is. A film bemutatóját 2016. június 30.-ra tűzték ki.

Érdekességek
- Beszél angolul is.
- Tud játszani zongorán, gitáron és ütős hangszereken is.
- Berlinben lakik.
- Jelenlegi barátnője Emilia Schüle, német színésznő.


Veronica Ferres - GRACE SHEPHERD.

Laura Berlin - CHARLOTTE MONTROSE:
laura_berlin-2014-b.jpg

Karierr:

15 évesen fedezte fel egy modellügynökség.Két évvel később csatlakozott a VIVA modell-séghez.Többek között divatbemutatókon vett részt:Boss, Balenciaga, Michalsky és Fornarina.Most IMG modell-ségnél dolgozik és rendszeresen vendég a párizsi és milánói napokon.Már tizenhét évesen a olasz Elle borítóján szerepelt majd más címlapokon is és számos kampányokon és rangos divatlapokon is szerepelt. Mivel 2009-ben érettségizett ezért az óta dolgozik teljes munkaidőben, mint egy modell, és a világ egyik legfontosabb modell ügynökségek el van szerződései.
Az együttműködés egy megbízott ügynökség több filmes projektek eredményezett. Ő is aktív volt, mint egy kereskedelmi színésznő és volt több reklámfilm amiben szerepelt.Végül egy nagy sikerű regény a Ruby (2013) és a Sapphire Blue (2014)-be kapott szerepet mint Charlotte Montrose. 2013-tól 2015-ig kapot szerepet a 
Leipzig nevű sorozatban.


Axel Milberg:
axelmilbergbavariareceptionmunichfilmcuedx890nxdl.jpg

Axel Milberg
Színész
 
Született1956. augusztus 1. (életkor 59), Kiel, Németország
HázastársJudith Betzler (házas. 2004.)


Katharina Thalbach.

Katharina Thalbach
Színésznő.
katharina_thalbach.jpgJosefine Preuß - LUCY MONTROSE:
josefine_preu-2014-b.jpg
Josefine Preuß 1986 január 13.-án született Zehdenickben. Németország egyik legnagyobb színésznői közé sorolható. Rengeteg német sorozatban és filmben szerepelt. Első sorozat szerepét 1999-ben kapta meg. Első filmje a Jargo címet kapta. 2006-ban megkapta Lena Schneider szerepét a Törk kezdpknak című sorozatban. A sorozat 3 évada rengeteg díjat és elismerést kapott. A sorozat folyatását 2012-ben hozták vissza egy filmben. 2011-ben szereplt A férfi a legjobb orvosság című sorozatban is. 2008-ban Vinzenz Kiefer megkérte a kezét és még abban az évben össze is házasodtak.

Friederike Rhein - SAHRA BLOOMBERG.
friederike_rhein.jpg
Mail: info@friederikerhein.de
Tel: 01522 810 8965

Oxana Salzmann - CYNTHIA DALE.
oxana_salzmann.jpg

Nationalität deutsch
1. Wohnsitz in Schleswig-Holstein
Wohnort Lübeck
Wohnmögl. Hamburg
ethn. Erscheinung mitteleuropäisch
Haarfarbe braun
Haarlänge sehr lang
Augenfarbe grün
Statur schlank
Größe 169 cm
Sprache(n)
Deutsch - Muttersprache
Englisch - fließend
Französisch - gut
Russisch - Grundkenntnisse
Stimmlage
Sopran
Instrument
Klavier - gut
Sport
Einrad
Fechten (Sport-)
Segeln
Ski
Tanz
höfische Tänze - gut
Lizenz B (Kraftwagen)Justine del Corte (Hirschfeld) - MADAME ROSSINI.
gwendolin_es_rossi.jpg

Peter Simonischek als Graf von Saint Germain

Peter Simonischek
Színészinsimonischek_n67b9784.jpg

Johannes von Matuschka als Mr Whitman

 Johannes Silberschneider als Mr. Bernhard

 Florian Bartholomäi als Paul de Villiers

Katharina Thalbach als Madeleine "Maddy" Montrose

Kostja Ullmann als James Pimplebottom.

Kostja Alexander Ullmann 1984. május 30-án született a németországi Hamburg városában. Édesapja színész és rendező, saját színész ügynökségénél Hamburgban. Édesanyja táncosnő, húga pedig a szintén színésznő, Shantia Ullmann.

Magánélete

2008 óta alkotott egy párt Janin Reinhardt műsorvezető-színésznővel. Azonban 2014 szeptemberében útjaik különváltak.

Színészi pályafutását nagyon fiatalon kezdte az Ernst Deutsch Theaters színpadán Hamburgban.

1998 és 1999 között 1-1 epizód erejéig feltűnt az Alphateam - Die Lebensretter im OP (Alfacsapat - Az életmentők) című sorozatban. 2001-ben már a Zwei Männer am Herdben kapott egy visszatérő szerepet. 2001 és 2002 között több televíziós produkcióban is feltűnt: Stahlnetz, Das Duo, Großstadtrevier, Stubbe - Von Fall zu Fall. Emellett ebben az időszakban forgatták az Albtraum einer Ehe-t és a Familie XXL-t.

2003-ban kezdték meg a Sommersturm (Nyári vihar) felvételeit, amelyet 2004-ben mutattak be a mozik és Ullmann-nak meghozta a várva várt sikert. A játékfilm a fiatalok problémáit, szerelmeit boncolgatja két barát Tobi és Achim szemén keresztül. Még ebben az évben szerepelt a Klassenfahrt - Geknutscht wird immerben (Tuti sulitúra) és a Mein Weg zu dir heißt Liebe-ben valamint feltűnt a Der Elefant: Mord verjährt nie (Tökéletes gyilkosságok) sorozatban, 1 epizód erejéig alakította David Rillinget.

2005-ben ismét népszerű sorozatokban volt "beugró" szereplő, mint például a Wolffs Revierben, a SOKO Leipzigban és a Die Rettungsfliegerben (Mentőhelikopter). Augusztusban a Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotinban játszott, Marie Bäumer oldalán. Szeptemberben kezdték el forgatni a Verfolgt című mozifilmet, melyben egy 16 éves fiút alakít, aki szadomazochisztikus kapcsolatot létesít a pártfogójával. A partnerét Maren Kroymann formálja meg.

2006-ban Wiesbadenben leforgatták a népszerű ZDF-Krimi, a Der Staatsanwalt azon epizódját, melyben Ullmann Alex Schulzként tűnik fel. Ez év nyarán kezdték a Der geheimnisvolle Schatz von Troja című SAT.1 tévéfilm munkálatait, melynek rendezője Dror Zahavi volt. Szeptemberben már a Sharon von Wietersheim által jegyzett ZDF drámában, a Die Zeit, die man Leben nennt-ben (Ez a te életed) formálja meg Luca karakterét. 2009-ben a Der verlorene Sohn című ARD drámában játszik egy fiatal németet, aki áttért az iszlám vallásra és emiatt terrorizmussal gyanúsítják.

2010-ben Chrizként tűnik fel a Groupies bleiben nicht zum Frühstückben (A grupik nem maradnak reggelire), Anna Fischer mellett. 2011-ben egy fiatal drogfüggőt alakít a Mein eigen Fleisch und Blutban, Veronica Ferres oldalán, amely szerepéért Bambi-díjra jelölik. 2012-ben kezdték el forgatni a Rubinrot (Rubinvörös) című könyvadaptációt, melyben együtt játszik Maria Ehrich-el és Jannis Niewöhner-el. 2013 augusztusában jelent meg a Grossstadtklein, melynek Til Schweiger a producere. Ullmann Ronny-t alakítja a filmben.

2014 októberében került bemutatásra a Marco Kreuzpaintner által rendezett Coming In, melyben egy meleg sztráfodrászt játszik, aki beleszeret egy nőbe. 2015-ben debütál a 3 Türken & ein Baby-ben Celalként valamint a Mein Blind Date mit dem Lebenben Saliya Kahawatteként.

Rolf Kanies als William de Villiers

Butz Ulrich Buse als Miroslaw Alexander Leopold Rakoczy

Lion Wasczyk als Raphael de Villiers

Jennifer Lotsi als Leslie Hay

Justine del Corte als Madame Rossini

Amelie Plaas-Link als Serena

Timur Işık als Mr. Marley

Chris Tall als Gordon Gelderman

Emilia Schüle als Lady Amalia

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 237
Tegnapi: 450
Heti: 687
Havi: 9 300
Össz.: 382 308

Látogatottság növelés
Oldal: RUBINVÖRÖS FILM SZEREPLŐI.
Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem - © 2008 - 2019 - vorospottyos-konyvek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »